autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
fasole, 2 cepe, ulei, 2-3 linguri bulion, o frunza de dafin, un fir de patrunjel verde, sare

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

111 voturi

Mod de preparare

Se alege fasolea si se fierbe.


Se trage deoparte, in ulei, 2 cepe taiate marunt si cand fasolea e fiarta, se amesteca cu aceasta, se mai adauga 2-3 linguri de bulion, o frunza de dafin, un fir de patrunjel verde, sare. tin sa dea cateva clocote impreuna. Nu trebuie lasata sa scada prea tare; se serveste racorita.


  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Imi place !

  • Fara foto

    cora , 06 noiembrie 2008

    Este o mancare foarte buna iahnia de fasole.

  • Fara foto

    iulia , 13 august 2008

    O reteta interesanta, si eu am facut-o, insa se puteau adauga mai multe lucruri in ea. Dar e ok.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

111 voturi

Ingrediente

  • fasole
  • 2 cepe
  • ulei
  • 2-3 linguri bulion
  • o frunza de dafin
  • un fir de patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama de ciuperci

Ciulama de ciuperci

Ceapa tocata marunt se caleste in unt 1 - 2 minute, ca sa-si dezvolte aroma. Se adauga ciupercile bine spalate si taiate felii mari,

2 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei in crusta crocanta

Dovlecei in crusta crocanta

Dovleceii curatati de coaja se taie fasii si se sareaza. Indepartam apa lasata de ei cu ajutorul prosoapelor de hartie. Trecem fiecare

1 vot    0 comentarii
59h 59 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi