autor:

autor

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iahnie de fasole

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se alege fasolea si se fierbe.


Se trage deoparte, in ulei, 2 cepe taiate marunt si cand fasolea e fiarta, se amesteca cu aceasta, se mai adauga 2-3 linguri de bulion, o frunza de dafin, un fir de patrunjel verde, sare. tin sa dea cateva clocote impreuna. Nu trebuie lasata sa scada prea tare; se serveste racorita.


  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 24 august 2010

    Imi place !

  • Fara foto

    cora , 06 noiembrie 2008

    Este o mancare foarte buna iahnia de fasole.

  • Fara foto

    iulia , 13 august 2008

    O reteta interesanta, si eu am facut-o, insa se puteau adauga mai multe lucruri in ea. Dar e ok.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

111 voturi

Ingrediente

  • fasole
  • 2 cepe
  • ulei
  • 2-3 linguri bulion
  • o frunza de dafin
  • un fir de patrunjel verde
  • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Spaghete cu sos de ciuperci

Fierbem apa, adaugam sare si cand clocoteste apa adaugam spaghettele. Le fierbem al dente apoi

8 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Ciuperci la gratar cu aripioare si sos de rosii

Ciupercile se spala si se curata de pielite. Se condimenteaza si se stropesc cu otet balsamic. Gratarul

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne

Dovlecei la gratar cu otet balsamic si patrunjel

Intotdeauna mi-au placut dovleceii cu usturoi.  Din pacate, nu imi sunt la fel de simpatice

0 voturi    3 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cușcuș cu legume

Cușcuș cu legume

Curățăm legumele. Morcovul îl tăiem rondele, ardeii, roșiile și dovlecelul cubulețe, iar ceapa peștișori. Punem

0 voturi    4 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan

Cartofi noi cu paprika iute afumată, brânză albastră și parmezan

Cartofii bine spălați, necurățați de coajă, se pun la fiert în apă rece, până sunt aproape fierți, aproximativ 20 de minute.

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi