autor:

iuliana tarnoveanu

» » Paste si pizza

Icre de caras

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pun icrele,zeama de lamiie si o cescuta de apa minerala intr-un vas cu peretele inalt ,se mixeaza adaugindu-se in acelasi timp si uleiul.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    Foarte bun.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 15 august 2009

    Nici eu nu adaug niciodata gris sau paine.Sunt foarte bune.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Delicioase...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 50g icre de caras
  • 1 cescuta apa minerala(sifon,apa)
  • zeama de la 1/2 lamiie
  • 200ml ulei
  • 1 rosie 1 ardei gras
  • 4-5 masline
  • patrunjel vrerde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de iuliana tarnoveanu

Cartofi pai prajiti

Se aseaza vasul pe sursa de caldura-(la aragaz butonul pe minim sau chiar mai mare flacara) adaugindu-se

4 voturi    1 comentariu
20 min
Retete de post

Paste cu brinza si mere

Pastele fierte si apoi strecurate se amesteca cu brinza ,ouale, un mar ras,zahar vanilinat.Se tapeteaza

5 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Salata cu hering in ulei de masline

Se curata,spala si se pregateste heringul la grill cu 50ml ulei de masline. Se taie castravetele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu peste

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte bun.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Coconeti/ Bighiluse

Coconeti/ Bighiluse

Mod de preparare Se pregateste un aluat din faina i oua, se framanta bine, apoi se ruleaza sub forma unei fasii groase ca degetul.

0 voturi    0 comentarii
30 min
Paste si pizza
Paste cu bacon si ciuperci

Paste cu bacon si ciuperci

Pastele se fierb in apa cu sare, confom instructiunilor de pe pachet. Baconul, taiat cubulete, se caleste intr-o tigaie antiaderenta,

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne