autor:

iuliana tarnoveanu

» » Paste si pizza

Icre de caras

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 martie 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 martie 2009

Ingrediente
50g icre de caras, 1 cescuta apa minerala(sifon,apa), zeama de la 1/2 lamiie, 200ml ulei, 1 rosie 1 ardei gras, 4-5 masline, patrunjel vrerde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

 

Mod de preparare

Se pun icrele,zeama de lamiie si o cescuta de apa minerala intr-un vas cu peretele inalt ,se mixeaza adaugindu-se in acelasi timp si uleiul.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009

    Foarte bun.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 15 august 2009

    Nici eu nu adaug niciodata gris sau paine.Sunt foarte bune.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Delicioase...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 50g icre de caras
  • 1 cescuta apa minerala(sifon,apa)
  • zeama de la 1/2 lamiie
  • 200ml ulei
  • 1 rosie 1 ardei gras
  • 4-5 masline
  • patrunjel vrerde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de iuliana tarnoveanu

Cartofi pai prajiti

Se aseaza vasul pe sursa de caldura-(la aragaz butonul pe minim sau chiar mai mare flacara) adaugindu-se

4 voturi    2 comentarii
20 min
Retete de post

Paste cu brinza si mere

Pastele fierte si apoi strecurate se amesteca cu brinza ,ouale, un mar ras,zahar vanilinat.Se tapeteaza

5 voturi    3 comentarii
1h
Budinci

Salata cu hering in ulei de masline

Se curata,spala si se pregateste heringul la grill cu 50ml ulei de masline. Se taie castravetele

8 voturi    2 comentarii
30 min
Salate

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Foarte bun.



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

In uleiul incins calim ceapa tocata marunt si usturoiul pisat pana cand ceapa devine sticloasa. Adaugam apoi carnea tocata si o lasam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Paine de casa neframantata , cu cartofi

Paine de casa neframantata , cu cartofi

Durata de dospire la rece a acestei paini este intre 17-24 de ore cand folosim 1 liculet drojdie si de 4-5 ore, cand folosim 2 pliculete.

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje