autor:

Sidy

» » Aluaturi si Foietaje

Impletituri

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2013
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Aluatul l-am preparat in masina de paine pe programul de ALUAT.


Am introdus alimentele in ordinea mai sus mentionata, am lasat aluatul la framantat si dospit.


Cand masina si-a terminat programul, am impartit aluatul in 6 parti egale pe care le-am dat prin faina, le-am facut sul si apoi le-am impletit.


Deasupra le-am facut cu pensula trecuta prin lapte, apoi le-am dat la copt la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade.


Lasam impletiturile in cuptor pina se coc si se rumenesc frumos deasupra.


Pofta mare !


http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/04/impletituri.html

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2013

    Cred ca sunt pufoase si tare bune !

  • nela

    nela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2013

    Foarte bune, imi aduce aminte de copilarie.Le cumparam sub denumirea de "japoneze". Dar nu cred sa fi avut si unt in compozitie....

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 260 ml apa calduta
  • 3 linguri unt topit( ulei)
  • 2 lingurite sare
  • 500 g faina alba
  • 7 gr drojdie uscata
  • 2-3 lingurite zahar brun
  • seminte susan si in

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Bulion de rosii preparat in casa

Rosiile se spala se taie feliute si se pun la fiert intr-un castron mare.Se invarte cu lingura de

27 voturi    18 comentarii
2h
Conserve si muraturi

Prajitura cu prune

Prajitura aceasta se poate face cu orice fruct doriti voi. Prunele le spalam si apoi le scoatem

2 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Shaorma handmade

Preparam pentru inceput lipiile, in masina de paine, punand in cuva ingredientele exact in ordinea

2 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Floare de colt (Chef de cuisine)

Cred ca sunt pufoase si tare bune !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Saratele

Saratele

Se amesteca toate ingredientele. Se framanta un aluat mai tare. Se unge presa cu grasime pentru a nu se lipi. Se fac bilute

1 vot    0 comentarii
45 min
Aluaturi si Foietaje
Varzar impletit

Varzar impletit

Pentru inceput se pregateste aluatul. Faina se pune intr-un recipient, iar in mijlocul ei se toarna drojdia (pe care am pus-o intr-un

3 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje