autor:

Sidy

» » Aluaturi si Foietaje

Impletituri

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2013
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Print

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 aprilie 2013

Ingrediente
260 ml apa calduta, 3 linguri unt topit( ulei), 2 lingurite sare, 500 g faina alba, 7 gr drojdie uscata, 2-3 lingurite zahar brun, seminte susan si in

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

3 voturi

Mod de preparare

Aluatul l-am preparat in masina de paine pe programul de ALUAT.


Am introdus alimentele in ordinea mai sus mentionata, am lasat aluatul la framantat si dospit.


Cand masina si-a terminat programul, am impartit aluatul in 6 parti egale pe care le-am dat prin faina, le-am facut sul si apoi le-am impletit.


Deasupra le-am facut cu pensula trecuta prin lapte, apoi le-am dat la copt la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade.


Lasam impletiturile in cuptor pina se coc si se rumenesc frumos deasupra.


Pofta mare !


http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/04/impletituri.html

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2013

    Cred ca sunt pufoase si tare bune !

  • nela

    nela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2013

    Foarte bune, imi aduce aminte de copilarie.Le cumparam sub denumirea de "japoneze". Dar nu cred sa fi avut si unt in compozitie....

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 260 ml apa calduta
  • 3 linguri unt topit( ulei)
  • 2 lingurite sare
  • 500 g faina alba
  • 7 gr drojdie uscata
  • 2-3 lingurite zahar brun
  • seminte susan si in

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Salata orientala de post

Spalam cartofii si ii punem sa fiarba in coaja in apa cu sare. Ceapa verde si usturoiul le taiem

2 voturi    1 comentariu
40 min
Aperitive

Pulpa de porc cu sos de smantana si cascaval

Pulpa de porc o taiem bucatele potrivite si o prajim pe toate partile , intr-o tigaie in care am

1 vot    1 comentariu
55 min
Mancaruri cu carne

Mici gratinati

Pregatim grill-ul pentru fript micii, il punem pe aragaz si coacem mici bine, pe toate partile, apoi

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Floare de colt (Chef de cuisine)

Cred ca sunt pufoase si tare bune !



Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinte "Poale-n brâu"

Placinte "Poale-n brâu"

Preparare aluat: Punem drojdia la inmuiat cu 4-5 linguri de lapte caldut,pentru 15-20 de minute. Restul de lapte il punem intr-o

4 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine de casa cu cartofi

Paine de casa cu cartofi

Se fierb cartofii in coaja, se lasa la racit si se curata de coaja, se paseaza ca sa iasa un pireu. Peste cartofi se pune faina si

1 vot    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje