autor:

Sidy

» » Aluaturi si Foietaje

Impletituri

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2013
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Aluatul l-am preparat in masina de paine pe programul de ALUAT.


Am introdus alimentele in ordinea mai sus mentionata, am lasat aluatul la framantat si dospit.


Cand masina si-a terminat programul, am impartit aluatul in 6 parti egale pe care le-am dat prin faina, le-am facut sul si apoi le-am impletit.


Deasupra le-am facut cu pensula trecuta prin lapte, apoi le-am dat la copt la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade.


Lasam impletiturile in cuptor pina se coc si se rumenesc frumos deasupra.


Pofta mare !


http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/04/impletituri.html

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2013

    Cred ca sunt pufoase si tare bune !

  • nela

    nela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2013

    Foarte bune, imi aduce aminte de copilarie.Le cumparam sub denumirea de "japoneze". Dar nu cred sa fi avut si unt in compozitie....

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 260 ml apa calduta
  • 3 linguri unt topit( ulei)
  • 2 lingurite sare
  • 500 g faina alba
  • 7 gr drojdie uscata
  • 2-3 lingurite zahar brun
  • seminte susan si in

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Tort cu choux-uri si crema de fructe de padure si fistic

Prima data facem blatul tortului, separand albusurile de galbenusuri .Galbenusurile le frecam bine

1 vot    0 comentarii
1h 55 min
Dulciuri diverse

Sirop de zmeura - la rece

Intr-un vas mare de plastic punem zmeura si o framantam bine cu mana pina zdrobim toata zmeura, apoi

1 vot    0 comentarii
48h
Conserve si muraturi

Tarta cu cas de oaie si dovlecel

Curatam dovlecelul, ii scoatem samburii si apoi il dam pe razatoarea cu gauri mari. Tot pe razatoarea

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aluaturi si Foietaje

Floare de colt (Chef de cuisine)

Cred ca sunt pufoase si tare bune !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Coronita cu nuca si cacao

Coronita cu nuca si cacao

Pentru o reusita a cozonacului este bine ca toate ingredientele (mai putin laptele si untul) sa fie tinute la temperatura camerei de

0 voturi    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Panettone

Panettone

Panettone este un soi de cozonac italienesc care se prepara cu ocazia sarbatorilor crestine, originea acestuia fiind destul de veche.

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje