autor:

Sidy

» » Aluaturi si Foietaje

Impletituri

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 aprilie 2013
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Aluatul l-am preparat in masina de paine pe programul de ALUAT.


Am introdus alimentele in ordinea mai sus mentionata, am lasat aluatul la framantat si dospit.


Cand masina si-a terminat programul, am impartit aluatul in 6 parti egale pe care le-am dat prin faina, le-am facut sul si apoi le-am impletit.


Deasupra le-am facut cu pensula trecuta prin lapte, apoi le-am dat la copt la cuptorul dinainte incalzit la 200 de grade.


Lasam impletiturile in cuptor pina se coc si se rumenesc frumos deasupra.


Pofta mare !


http://sidyskitchen.blogspot.ro/2012/04/impletituri.html

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Floare de colt (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2013

    Cred ca sunt pufoase si tare bune !

  • nela

    nela (Chef de cuisine) , 13 aprilie 2013

    Foarte bune, imi aduce aminte de copilarie.Le cumparam sub denumirea de "japoneze". Dar nu cred sa fi avut si unt in compozitie....

Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

3 voturi

Ingrediente

  • 260 ml apa calduta
  • 3 linguri unt topit( ulei)
  • 2 lingurite sare
  • 500 g faina alba
  • 7 gr drojdie uscata
  • 2-3 lingurite zahar brun
  • seminte susan si in

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Sidy

Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor

Se pune apa la fiert cu 1/2 lingurita de sare. Cand apa clocoteste se adauga malaiul in ploaie amestecand

15 voturi    15 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne

Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

Curatati spanacul de codite si apoi spălaţi frunzele sub jet de apă.Puneti apa la fiert si daţi-i

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Prajitura Regina Maria

tava de 25 X 35 cm Pregatim blatul pentru care batem spuma albusurile cu un praf de sare, apoi

3 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Floare de colt (Chef de cuisine)

Cred ca sunt pufoase si tare bune !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Aluaturi si Foietaje
Saratele

Saratele

Se face un aluat din faina margarina sare si atita lapte cit sa se obtina un aluat potrivit. Se lasa de seara pina dimineata,intr-un

25 voturi    11 comentarii
8h
Aluaturi si Foietaje
Cuib de viespe cu scortisoara

Cuib de viespe cu scortisoara

Dizolvam drojdia cu 2 linguri de faina, 1 lingura de zahar si 2 linguri de apa calduta. O lasam 5 minute pana se face o maia, dupa care

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje