autor:

marta gabriela abdelhafiz

» » Aperitive

Kebbe de peste-reteta arabeasca

Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 mai 2009
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 mai 2009

Ingrediente
1 kg peste fiert ,fara oase si piele, 8 cepe de marime medie ,tocate fin, 4 legaturi mici de coriandru verde tocat(daca nu va place coriandru puteti folosi patrunjel verde), 3/4 kh

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Borgholol se pune in apa la muiat cam 30 min ,apoi se scurge apa. Pestele se amesteca cu ceapa, de portocala,coriandrul,sare si piper; amesteca bine cu mina. Se amesteca compozitia de mai sus cu borgholul adaugat cite putin pina se omogenizeaza bine . Se pune in palme ulei si se fac bile din compozitie care se pun pe o tava unsa ;se da la cuptor cam 30 min. Se servesc calde sau reci decorate cu patrunjel si felii de portocala.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Florian Velicu , 06 iunie 2015

    nu am mincat kebbe

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1 kg peste fiert ,fara oase si piele
  • 8 cepe de marime medie ,tocate fin
  • 4 legaturi mici de coriandru verde tocat(daca nu va place coriandru puteti folosi patrunjel verde)
  • 3/4 kh

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de marta gabriela abdelhafiz

Tajin cu peste

Se amesteca coriandrul,cuminul,sarea ,usturoi,ardeiul iute . Se adauga sucul de lamiie ,apa si

4 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu peste

Tajine cu prune si carne de miel

In vasul "tajine"(merge foarte bine si vasul nostru de lut)se pune: carnea,sare ,ulei ,mirodeniile,ceapa,usturoiul

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui cu iaurt-reteta arabeasca

Se topeste untul,se pun ceapa,ardeii,cardamomul si scortisoara.Se prajeste pina ce se aureste ceapa.

0 voturi    4 comentarii
1h
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Tarta cu ton si oua

Tarta cu ton si oua

Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva. Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele. In loc de faina se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta din masline negre

Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive