autor:

valentina ionita

» » , Budinci, Paste si pizza

MACAROANE CU BRANZA LA CUPTOR

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 mai 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Macaroanele se fierb in apa cu putin ulei .Cand sunt fierte,strecurate se amesteca cu untul fierbinte .


Se presara peste ele branza si cascaval dupa gust,cateva linguri de smantana amestecata cu putin iaurt si 2 oua.


Se amesteca bine macaroanele cu restul ingredientelor si se toarna intr-un vas de yena uns cu unt. Vasul se introduce la cuptor.Cand a inceput sa se lege compozitia se toarna 1 ou batut deasupra si se lasa la cuptor pana se gratineaza frumos.


Se servesc ca atare sau cu zahar.

  • 35 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 iulie 2014

    multumesc mult

  • Fara foto

    Lucia Gheorghe , 27 iunie 2014

    foarte gustos

  • Fara foto

    Veronica Niculescu , 15 aprilie 2014

    ai uitat sa spui gramajul la macaroane... timpul de fierbere a lor, timpul de coacere la cuptor....adica lucruri esentiale!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2014

      va astept cu drag...

    • Fara foto

      Maria Kurti , 22 martie 2014

      da te astept sunt un deliciu

    • Fara foto

      Nicu Morar , 22 martie 2014

      Putem gusta ?.

    • Fara foto

      Maria Kurti , 21 martie 2014

      un deliciu

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 ianuarie 2014

      Va multumesc mult... Ana ma bucur ca ti a placut...LA MULTI ANI !

    • Fara foto

      Ana Pipos , 06 ianuarie 2014

      am incercat reteta si chiar e foarte buna

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 decembrie 2013

      Multumesc mult...

    • Fara foto

      Draghici Marian , 15 decembrie 2013

      foarte yammy...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2013

      Merg f bine Se pot face diverse combinatii...

    • Fara foto

      Liliana Secareanu , 13 decembrie 2013

      Si inca cum merge...

    • Fara foto

      Caldura Dumitru-Valentin , 13 decembrie 2013

      dar cu rosii,taiate felii si un pic de cascaval ras,nu merge?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2013

      Gabry poti folosi orice fel de branza doresti , astfel poti sa-i dai aroma care iti place...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 decembrie 2013

      Va multumesc mult adauga un comentariu...

    • Fara foto

      gabry , 02 decembrie 2013

      o pot face cu branza sarata iute

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 noiembrie 2013

      sunt bune si ne pot scoate oricand din incurcatura...

    • Fara foto

      COMY.M. (Chef de cuisine) , 18 noiembrie 2013

      foarte bune macaroanele cu branza

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2013

      Ma bucur ca va plac...Multumesc...O zi binecuvantata...

    • Fara foto

      Daniela Bobe , 14 octombrie 2013

      sunt super bune ..le fac f des ,,mai pun si sunca presata ,,jambon taiate marunt ea iese ca o budinca super!

    • Fara foto

      super , 15 iulie 2013

      super

    • Manolovici Eugen

      Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 11 februarie 2013

      delicios !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Multumesc si ma bucur enorm ca le-ati pregatit ,dar mai ales ca v-au placut...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 februarie 2010

      Va multumesc tuturor pentru aprecieri si sfaturi...

    • fragolina bianca

      fragolina bianca (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010

      Valentina am facut bingo cu reteta ta a iesit perfect.De acum ramane reteta mea pt paste cu branza la cuptor .

    • costy1969

      costy1969 (Chef de cuisine) , 22 septembrie 2009

      Foarte buna reteta,am incercat-o si eu,numai ca pe linga toate ingredientele am folosit si niscavai pastrama,bineinteles a iesit un fel de pizza. Felicitari, foarte gustoasa. Ii felicit pe toti cei care incearca sa posteze retete citusi de putin dietetice.

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      Super

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      Waw ce fain arata !!! Si cred ca e foarte gustoasa. O intrebare am : de ce se pune telemea daca se serveste cu zahar ???

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      Ft interesanta reteta ta, cam de mult nu am facut paste cu branza la cuptor, arata ft bine...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 25 iulie 2009

      Si noi pregatim macaroane,dar cantitatea de macaroane fiind mare...oricum pun oua multe,stafide,coaja de portocala de la Dr.O.,multa branza de vaci,multa smantana. Am scris reteta mai demult (tot ca comentariu)dar nu s-a publicat,eu nu sunt favorizat! Dar la masa cui stau eu? Am citit retete care lasau mult de dorit si care au fost ridicate la rang de ....aproape frantuzisme! Sa fim seriosi,da?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 29 iunie 2009

      Multumesc tuturor pentru aprecieri,comentarii si increderea acordata...

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 27 iunie 2009

      Este usor de facut.Si eu o fac tot dulce dar merita incercata si fara zahar.Felicitari bucataresei!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 02 iunie 2009

      Au, au, da ce apetisanta este. Eu fac budinca asta doar cu zahar. Am sa o incerc si eu

    • tradaro

      tradaro (Chef de cuisine) , 19 mai 2009

      Este o reteta foarte buna, pe care o fac si eu cam la doua saptamani. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

88 voturi

Ingrediente

  • macaroane
  • unt
  • branza telemea
  • branza dulce
  • smantana
  • iaurt
  • cascaval ras
  • 3 oua

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinetele se taie rondele, se stropesc cu zeama de lamaie , se trec prin aluatul de clatite si se

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior

37 voturi    46 comentarii
2h
Aperitive cu peste

ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

multumesc mult

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Paste si pizza
Paste bolognesse gratinate

Paste bolognesse gratinate

Dam prin masina de tocat ceapa, morcovul si albitura. Calim usturoiul zdrobit, adaugam legumele macinate dupa care urmeaza carnea, condimentele

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pizza cu Vinete

Pizza cu Vinete

Taiem vanata, necuratata de coaja, in felii cu grosimea de 1 cm. Presaram sare pe feliile de vanata, pe ambele parti si le lasam sa-si

4 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza