autor:

adina  vasile

» » Mancaruri cu carne

Macaroane cu carne tocata

Autor: adina vasile (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: adina vasile (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 octombrie 2009

Ingrediente
carne tocata 1/2 kg,bulion,1 ceapa,sare,piper,ulei si aprox 300-500 gr macaroane( spaghete).

Dificultate: Medie Timp: 1h

11 voturi

Mod de preparare

Ceapa se da pe razatoare si se caleste in putin ulei impreuna cu carnea,sarea si piperul dupa ce carnea este calita se adauga cam 1/2 sticla de bulion.


Separat se fiert macaroanele in apa cu putina sare atat cat va este indicat pe punga.Dupa ce sunt bine fierte se scurg si se clatesc.


Se amesteca cu carnea si se dau pentru aprox 15-30 minute la cuptor.


Se pot servi si cu parmezan ras deasupra.Spor la treaba.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Pastitsio (macaroane cu carne tocata )

-se fierb macaroanele se strecoara se aseaza in tava unsa cu ulei si se agauga putin ulei peste macaroane

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mancare de porc cu vinete si dovlecei la gratar

se taie carnea,carnatii si sunca bucati si se prajeste in ulei.cand incepe sa se rumeneasca se pune

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Alina

    Alina (Chef de cuisine):

    Am testat si aceasta reteta ,a esit o mare ,mare bunatate ,nu am adaugat nimic in plus ,am facut exact asa cum este indicat in reteta , a fost foarte usor de pregatit si plus la asta repede,de ceva timp gatesc cu voi si sunt foarte multumita,multumesc frumos..

  • Fara foto

    George (Bucatar sef):

    Am facut si eu si au iesit foarte, foarte bune Daca nu le mancam pe toate va aratam si poze !!!! Multumesc mult pentru reteta. tin sa precizez ca sunt baiat si am 21 de ani, merci inca o data, chiar nu stiam ce sa gatesc. Mi-ati fost de mare ajutor.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ioana Margarint , 18 iunie 2014

    gustoase

  • Fara foto

    Stana Ileana Maria , 10 aprilie 2014

    sunt delicioase

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

    Niste condimente (cimbru, busuioc) ar da mai multa savoare. Oricum este buna!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Dupa ingredeintele din poza se vede ca esti in Italia.Fara nici un dubiu,dar nu cred ca ai vazut acolo ca se clatesc pastele.Cu siguranta nu ai vazut pentru ca nu exista asa ceva,mai ales la italieni.Si inca ceva,sucul cu carne macinata se fierbe cel putin 1 ora la foc mic.In fierberea lenta sta tot secretul sucul.Si daca mai pui si un pahar de vin inainte sa pui sucul de rosii iese o minunatie,dar...........fara sa clatesti pastele.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

11 voturi

Ingrediente

  • carne tocata 1/2 kg,bulion,1 ceapa,sare,piper,ulei si aprox 300-500 gr macaroane( spaghete).

Raporteaza reteta

Retete
de adina vasile

Salata de varza alba

Se spala varza si se taie fideluta. Se amesteca cu morcovul dat pe razatoare si patrujelul. Se adauga

7 voturi    1 comentariu
10 min
Salate

Prajitura cu caise

Galbenusurile se bat cu 5 linguri de ulei, albusurile se bat separat cu o cana de zahar. Amesteci

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Peste ( file de merluciu)

Tai ceapa, ardeiul fideluta si le pui in cratita, deasupra lor pui fileul de peste si peste el cateva

3 voturi    4 comentarii
1h 1 min
Mancaruri cu peste

mira (Chef de cuisine)

Niste condimente (cimbru, busuioc) ar da mai multa savoare. Oricum este buna!



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Pulpe de pui pe pat de cartofi si legume

Intr-o tava dreptunghiulara punem cartofii curatati de coaja si taiati in patru, apoi pulpele taiate si ele in doua, morcovii si telina

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu pui si sos de rosii

Paste cu pui si sos de rosii

Eu am folosit paste italiene din grau dur pentru ca fierb mai bine isi pastreaza forma si sunt mai gustoase decat cele romanesti. Pastele

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne