autor:

adina  vasile

» » Mancaruri cu carne

Macaroane cu carne tocata

Autor: adina vasile (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 octombrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ceapa se da pe razatoare si se caleste in putin ulei impreuna cu carnea,sarea si piperul dupa ce carnea este calita se adauga cam 1/2 sticla de bulion.


Separat se fiert macaroanele in apa cu putina sare atat cat va este indicat pe punga.Dupa ce sunt bine fierte se scurg si se clatesc.


Se amesteca cu carnea si se dau pentru aprox 15-30 minute la cuptor.


Se pot servi si cu parmezan ras deasupra.Spor la treaba.

  • Reteta testata de 2 utilizatori Ai testat si tu reteta?
  • Alina

    Alina (Chef de cuisine):

    Am testat si aceasta reteta ,a esit o mare ,mare bunatate ,nu am adaugat nimic in plus ,am facut exact asa cum este indicat in reteta , a fost foarte usor de pregatit si plus la asta repede,de ceva timp gatesc cu voi si sunt foarte multumita,multumesc frumos..

  • Fara foto

    George (Bucatar sef):

    Am facut si eu si au iesit foarte, foarte bune Daca nu le mancam pe toate va aratam si poze !!!! Multumesc mult pentru reteta. tin sa precizez ca sunt baiat si am 21 de ani, merci inca o data, chiar nu stiam ce sa gatesc. Mi-ati fost de mare ajutor.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ioana Margarint , 18 iunie 2014

    gustoase

  • Fara foto

    Stana Ileana Maria , 10 aprilie 2014

    sunt delicioase

  • Fara foto

    mira (Chef de cuisine) , 10 februarie 2013

    Niste condimente (cimbru, busuioc) ar da mai multa savoare. Oricum este buna!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

      Dupa ingredeintele din poza se vede ca esti in Italia.Fara nici un dubiu,dar nu cred ca ai vazut acolo ca se clatesc pastele.Cu siguranta nu ai vazut pentru ca nu exista asa ceva,mai ales la italieni.Si inca ceva,sucul cu carne macinata se fierbe cel putin 1 ora la foc mic.In fierberea lenta sta tot secretul sucul.Si daca mai pui si un pahar de vin inainte sa pui sucul de rosii iese o minunatie,dar...........fara sa clatesti pastele.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

9 voturi

Ingrediente

  • carne tocata 1/2 kg,bulion,1 ceapa,sare,piper,ulei si aprox 300-500 gr macaroane( spaghete).

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de adina vasile

Salata de varza alba

Se spala varza si se taie fideluta. Se amesteca cu morcovul dat pe razatoare si patrujelul. Se adauga

7 voturi    1 comentariu
10 min
Salate de legume

Prajitura cu caise

Galbenusurile se bat cu 5 linguri de ulei, albusurile se bat separat cu o cana de zahar. Amesteci

2 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Peste ( file de merluciu)

Tai ceapa, ardeiul fideluta si le pui in cratita, deasupra lor pui fileul de peste si peste el cateva

3 voturi    3 comentarii
1h 1 min
Mancaruri cu peste

Ioana Margarint

gustoase

Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanele de pui umplute si infofolite

Ciocanelele spalate si bine sterse cu un servet de hartie se umplu cu cate o lingurita de creme de branza ,pe care o punem intre carnea

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Fripturi
Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

Rulouri din piept de curcan umplute cu stafide in sos de must cu rodie

In 50 ml must inmuiem stafidele, rodia o taiem in doua si scoatem bobitele (https://www.youtube.com/watch?v=PxrzE7-rWJ8 ) sau (

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Fripturi