autor:

autor

» » Aperitive cu brinza

Mamaliga pripita

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se pune apa la fiert, cu sare. Cand incepe sa clocoteasca, se toarna malaiul in ploaie, cate putin, amestecand cu facaletul. Inainte de a fi destul de vartoasa nu se mai pune malai, caci mamaliga, fierband, se intareste.


Se continua sa se amestece pana cand mamaliga este destul de fiarta, se lasa sa se rabufneasca de cateva ori, apoi se rastoarna.


  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    Simpla,gustoasa si sanatoasa...

Dificultate

Medie

Timp

40 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 cesti pline de malai
  • 4-5 cesti apa
  • o lingurita sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Tochitura macelareasca cu cus-cus

Carnea o taiem cuburi cu latura de 3 cm, carnatii ii feliem, iar kaizerul il taiem fasii. Curatam

3 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje

Vol au vent cu crema de branza

Vol au vent intra in categoria acelor aperitive festive ultra rapid si usor de preparat. Va propun

1 vot    3 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Rulada de cascaval

Cea mai simpla si mai rapida dintre ruladele aperitiv este cea din cascaval (cunoscuta si sub numele

8 voturi    7 comentarii
30 min
Retete de Pasti
mirey

mirey (Chef de cuisine)

Simpla,gustoasa si sanatoasa...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Se spala cu grija florile si se lasa sa se zvante pe un prosop de bucatarie. Intre timp, se pregateste umplutura. Ricotta se amesteca

2 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu brinza
Placinte cu cas si marar verde

Placinte cu cas si marar verde

Aluatul: Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva. Intr-un bol punem faina cernuta, sarea, drojdia dizolvata si iaurtul. Le amestecam

3 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aperitive cu brinza