autor:

Camelia Grosu

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Mancare de fasole galbena

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 iunie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 iunie 2010

Ingrediente
-2 borcane de fasole galbena Green Gold (Ungaria), -1 ceapa, -1 lingura de pasta de ardei, -250 ml de suc de rosii, -1 capatana de usturoi, -1 legatura de marar, -2 lingurite de Secretul gustului, -sare

Dificultate: Medie Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se curata ceapa, se toaca si se prajeste in ulei pana devine aurie.


Se desface fasolea, se scurge de apa si se spala bine cu apa rece.


Se pun peste ceapa doua cani de apa, dupa care se pune fasolea. Cand fasolea a fiert se pune lingura de pasta de ardei, sucul de rosii, usturoiul taiat feliute si cele 2 lingurite de Secretul gustului. Lasam sa mai fiarba 5 minute dupa care punem sare , stingem focul si punem mararul tocat fin.

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 30 iulie 2010

    O bunatate !

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Foarte buna si sanatoasa.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Si mie imi place mult fasolea galbena.

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      Cred ca a iesit o bunatate!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      O bunãtate fasolea ta!i-mi place mult!*****

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

      E foarte buna, arata tare bine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • -2 borcane de fasole galbena Green Gold (Ungaria)
  • -1 ceapa
  • -1 lingura de pasta de ardei
  • -250 ml de suc de rosii
  • -1 capatana de usturoi
  • -1 legatura de marar
  • -2 lingurite de Secretul gustului
  • -sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Camelia Grosu

Chiftele marinate

Peste carnea tocata se pun cele doua cepe taiate marunt, usturoiul bine pisat,mararul si patrunjelul

15 voturi    10 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne

Prajitura cu mere

Se rad merele si se pun intr-un castron. Se pun pe rand cele 2 oua, o cana cu zahar, o lingurita

28 voturi    20 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Sufleu de dovlecei

Se curata dovleceii de coaja, se taie felii si se pun la fiert. Se scurg intr-o strecuratoare si

12 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Platou taranesc

Platou taranesc

Pentru o masa de pranz de duminica am pregatit un platou taranesc din cartofi, costite afumate si condimentate, invelite in felii de

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Dovlecei prajiti

Dovlecei prajiti

Acest fel de mancare poate fi consumat ca atare, la masa de pranz. Dar la fel de bine poate constitui o garnitura, in functie de preferinte. Portii:

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi