Llimba se pune la fiert impreuna cu morcovii,patrinjelul,telina si cu o ceapa.cind sint fierte legumele se scot din supa si se pasereaza.dupa ce s-a fiert, limba se curata si de taie felii mai groase.intr-o cratita se caleste o ceapa.cind este gata se pun feliile de limba si se rumenesc. se aduga legumele
paserate,maslinele,foile de dafin si bulionul.se aduga sare si piper dupa gust.
se mai fierbe inca 30 minute.se poate drege cu putina faina.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii