Toata compozitia se amesteca virtos, turnind incet apa calduta pentru a o lega mai bine si a scoate savoarea si culoarea din condimente.
Dupa amestec se da forma cu palma umeda si se aseaza pe un fund de lemn sau pe sticla in cazul meu.
Se da 4 ore la frigider dupa care pot sfirii pe gratar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii