festivalul blogurilor gustoase

autor:

autor

» » Sosuri

Mujdei de usturoi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se curata cantitatea de usturoi aleasa dupa preferinta, se piseaza bine cu putina sare, pana cand devine ca o crema.


Se pune in sosiera si se amesteca bine cu o cantitate de apa potrivita.


  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Raluca , 15 octombrie 2009

    daca in loc de apa adaugi smantana,e si mai grozav!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Asa prepar si eu mujdeiul.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

27 voturi

Ingrediente

  • usturoi
  • sare
  • apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salsa de rosii

Salsa are avantajul de a fi considerata salata dar si sos deopotriva. O intalnim cel mai des langa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Salate diverse

Iaurt la Philips Multicooker

Nici nu stiti cat de mult ne-am bucurat cand am aflat ca noul Philips Multicooker are un program

4 voturi    13 comentarii
nespecificat
Sosuri

Sos de iaurt cu mustar

Se bate iaurtul cu sarea si piperul. Se adauga mustarul cu boabe si hreanul.Se serveste in orice

4 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri

Raluca

daca in loc de apa adaugi smantana,e si mai grozav!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Pesto de leurda

Pesto de leurda

Desi sosul e relativ usor de preparat, frunzele de leurda s-au dovedit putin mai incapatanate la macinat, de aceea robotul s-ar putea

1 vot    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Maioneza cu lapte din soia in 5 minute

Maioneza cu lapte din soia in 5 minute

*Laptele de soia trebuie agitat inainte de folosire! In vasul de la mixerul vertical puneti uleiul, laptele, mustarul, zeama de lamaie

0 voturi    0 comentarii
5 min
Retete de post