autor:

autor

» » Sosuri

Mujdei de usturoi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
usturoi, sare, apa

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

27 voturi

Mod de preparare

Se curata cantitatea de usturoi aleasa dupa preferinta, se piseaza bine cu putina sare, pana cand devine ca o crema.


Se pune in sosiera si se amesteca bine cu o cantitate de apa potrivita.


  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Raluca , 15 octombrie 2009

    daca in loc de apa adaugi smantana,e si mai grozav!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Asa prepar si eu mujdeiul.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

27 voturi

Ingrediente

  • usturoi
  • sare
  • apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salsa de rosii

Salsa are avantajul de a fi considerata salata dar si sos deopotriva. O intalnim cel mai des langa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Salate

Iaurt la Philips Multicooker

Nici nu stiti cat de mult ne-am bucurat cand am aflat ca noul Philips Multicooker are un program

4 voturi    12 comentarii
nespecificat
Sosuri

Sos de iaurt cu mustar

Se bate iaurtul cu sarea si piperul. Se adauga mustarul cu boabe si hreanul.Se serveste in orice

4 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri

Raluca

daca in loc de apa adaugi smantana,e si mai grozav!



Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Sos Tzatziki

Sos Tzatziki

Castravetele se spala, se curata de coaja,dar si de samburi si se taie cubulete mici. Punem putina sare si lasam sa lase zeama, dupa

3 voturi    0 comentarii
30 min
Sosuri
Sos de rosii pentru spaghetti sau pizza

Sos de rosii pentru spaghetti sau pizza

Intr-o tigaie adinca se incalzeste uleiul de masline se adauca ceapa si se prajeste putin pina devine sticloasa se adauga usturoiul,si

5 voturi    0 comentarii
50 min
Sosuri