autor:

autor

» » Sosuri

Mujdei de usturoi

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Print

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
usturoi, sare, apa

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

27 voturi

Mod de preparare

Se curata cantitatea de usturoi aleasa dupa preferinta, se piseaza bine cu putina sare, pana cand devine ca o crema.


Se pune in sosiera si se amesteca bine cu o cantitate de apa potrivita.


  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Raluca , 15 octombrie 2009

    daca in loc de apa adaugi smantana,e si mai grozav!

  • Andreea Constantina Manciu

    Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2009

    Asa prepar si eu mujdeiul.

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

27 voturi

Ingrediente

  • usturoi
  • sare
  • apa

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Salsa de rosii

Salsa are avantajul de a fi considerata salata dar si sos deopotriva. O intalnim cel mai des langa

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Salate

Iaurt la Philips Multicooker

Nici nu stiti cat de mult ne-am bucurat cand am aflat ca noul Philips Multicooker are un program

4 voturi    12 comentarii
nespecificat
Sosuri

Sos de iaurt cu mustar

Se bate iaurtul cu sarea si piperul. Se adauga mustarul cu boabe si hreanul.Se serveste in orice

4 voturi    0 comentarii
5 min
Sosuri

Raluca

daca in loc de apa adaugi smantana,e si mai grozav!



Adauga reteta
Retete
din Sosuri
Sos de spanac

Sos de spanac

Spanacul se spala si se opareste in apa clocotita,iar apoi se pune intr-o strecuratoare. Cand s-a mai racit, fie il tocati la mana,

3 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Sos de rosii Provencale

Sos de rosii Provencale

Am tot vrut sa fac niste penne cu sos provencal, dar nu aveam in casa asa ca, m-am pus sa fac chiar eu, unul, mult mai gustos si mai

1 vot    0 comentarii
45 min
Sosuri