Muschiul de vita se curata bine de pielite, se condimenteaza si se prajeste in tigaie pe o parte si pe alta, sa se rumeneasca.
Separat dati la masina de tocat ficatul impreuna cu kaizerul, ceapa, verdeata , apoi legati aceasta farsa cu ou , putin coniac si condimente.
Intindeti aluatul de foietaj ( sa aiba grosimea de 3 mm. ), puneti muschiul de vaca pe centru, iar deasupra pe muschi puneti farsa de ficat, in asa fel incat sa imbracati bine muschiul..Inveliti apoi muschiul cu aluat, intinzand-ul bine , si impachetati la capete. Daca v-au ramas bucati de aluat, decupati forme si puneti pe muschi. Ungeti apoi muschiul invelit cu ou batut, puneti-l intr-o tava unsa cu grasime si bagati la cuptor, circa 30 min, pana se rumeneste frumos. Se lasa sa se raceasca un pic, apoi se taie felii potrivite ca grosime.
Se poate servi -cu un sos de vin rosu, cu diferite garnituri.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii