autor:

VALENTIN LITA

» » Mancaruri cu carne

MUSCHIULET DE PORC UMPLUT

Autor: VALENTIN LITA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se taie in transe egale de 0.150 kg. fiecare , iar restul se toaca la masina, impreuna cu niste ceapa. de carne rezultata se amesteca cu ou, smantana lichida, sare, piper, usturoi pudra, putin vin alb, pana se omogenizeaza bine.


Carnea transata se aplatizeaza fiecare cu ajutorul unui ciocan de snitele.


Se pudreaza apoi cu sare si piper.


Se pune farsa de carne pe mijloc, apoi se pun bucati de ardei gras colorat ( curatat de cotoare ) - in loc de ardei puteti folosi gogosari murati.


Se ruleaza cu grija , cat mai strans, apoi se baga in folie de aluminiu( sau se poate lega cu sfoara, sa nu se desfaca la cuptor ). Ruladele astfel obtinute se baga la cuptor, timp de 40-45 min.


Dupa ce s-au gatit, ruladele se scot din folie si se taie in transe egale.


Se pun pe farfurie.


Se pot servi cu salata verde stropita cu jiul ramas de la gatirea ruladelor.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 ianuarie 2013

    Eu am umplut cotlet, e tare bun.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 02 mai 2010

    Foarte gustos, apetisant!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Cred ca este foarte bun acest muschiulet! Se salveaza!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Felicitari pentru aceasta reteta grozava...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 31 mai 2009

      Draga Cristina, felicitari te-am votat, arata senzational si cred ca este tare buna reteta ta.Am furat-o si am sa fac si eu.Felicitari!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

15 voturi

Ingrediente

  • INGREDIENTE PENTRU 4 PORTII:
  • - muschiulet de porc - 0.800 kg
  • - oua - 1 buc.
  • - smantana lichida - 0.080 L
  • - sare
  • piper
  • - usturoi pudra
  • - vin alb
  • - ceapa - 0.100 kg
  • - ardei gras colorat - 0.200 kg
  • - patrunjel
  • marar
  • - ulei
  • - salata verde

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de VALENTIN LITA

Spaghetti alla Carbonara

Spaghetele se fierb de consistenta " al dente ", intr-un vas cu apa, sare si putin ulei ( pt.

78 voturi    26 comentarii
20 min
Paste si pizza

Salata sefului

Salata verde se spala bine , se rupe fasii mai mari si se aseaza pe mijlocul unei farfurii (sau

32 voturi    17 comentarii
20 min
Salate reci

MUSCHI DE VACA LA TIGAIE CU ANGHINARE

Muschiul de vaca se portioneaza , cate 2 transe la o portie, se aromeaza cu sare , piper si rozmarin

5 voturi    5 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Eu am umplut cotlet, e tare bun.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piept de pui cu garnitura de legume

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai bate.Il punem la marinat 30 de minute

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Galette din cartofi cu piept de curcan

Galette din cartofi cu piept de curcan

Pregatim umplutura:curatam ceapa si o taiem julien. Ardeii ii feliem subtire. Pieptul il taiem fasiute. Sotam ceapa in 2 linguri

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne