autor:

Florenta Dinu

» » Prajituri

Negresa cu nuca de cocos

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 septembrie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 septembrie 2011

Ingrediente
o cana de unt moale,o cana de zahar,4 oua,2cani de faina,4 linguri de cacao,o jumatate lingurita sare de lamaie,o jumatate cana de nuca tocata., Umplutura de cocos:200g nuca de cocos,o cutie de lapte c ondensat(420g)., Glazura:4 cubulete de ciocola de menaj si putina margarina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

9 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron mare se bate untul cu zaharul pana cand se obtine o crema usoara si spumoasa.


Se adauga oul,se amesteca bine.


Se combina faina,cacaua si sarea de lamaie; adauga treptat in mixtura cremoasa.


Se aduaga nuca.


Se intinde jumatate din compozitie intr-o tava de copt, unsa.


Pentru umplutura se amesteca nuca de cocos si laptele condensat si se intinde peste compozitia din tava.


Se acopera cu restul de compozitie si se coace timp de 30-45 de minute sau pana cand o scobitoare infipta in mijlocul prajiturii iese curata.


Se raceste pe gratar.Dupa ce se raceste se toarna glazura din ciocolata(ciocolata topita cu putina margarina).


Se taie in dreptunghiuri.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

9 voturi

Ingrediente

  • o cana de unt moale,o cana de zahar,4 oua,2cani de faina,4 linguri de cacao,o jumatate lingurita sare de lamaie,o jumatate cana de nuca tocata.
  • Umplutura de cocos:200g nuca de cocos,o cutie de lapte c ondensat(420g).
  • Glazura:4 cubulete de ciocola de menaj si putina margarina.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Florenta Dinu

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Pasta de zahar

Punem o craticioara cu putina apa la fiert si dupa ce clocoteste, o dam la o parte. Cernem zaharul

4 voturi    1 comentariu
2h
Torturi

Briose

Se incinge cuptorul. Se bate untul si zaharul intr-un bol mare cu o lingura de lemn, apoi se adauga

2 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Chec pufos

Chec pufos

Se separa albusul de galbenus, albusurile se bat spuma cu un praf de sare, jumatate din zahar + zaharul vanilat. Galbenusurile se freaca

1 vot    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Prajitura pufoasa cu capsuni

Prajitura pufoasa cu capsuni

-Se pregătesc toate ingredientele și se tapetează tava fie cu hârtie de copt, fie ”clasic” se unge cu puțin ulei

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse