autor:

Florenta Dinu

» » Prajituri

Negresa cu nuca de cocos

Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 26 septembrie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florenta Dinu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 26 septembrie 2011

Ingrediente
o cana de unt moale,o cana de zahar,4 oua,2cani de faina,4 linguri de cacao,o jumatate lingurita sare de lamaie,o jumatate cana de nuca tocata., Umplutura de cocos:200g nuca de cocos,o cutie de lapte c ondensat(420g)., Glazura:4 cubulete de ciocola de menaj si putina margarina.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

10 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron mare se bate untul cu zaharul pana cand se obtine o crema usoara si spumoasa.


Se adauga oul,se amesteca bine.


Se combina faina,cacaua si sarea de lamaie; adauga treptat in mixtura cremoasa.


Se aduaga nuca.


Se intinde jumatate din compozitie intr-o tava de copt, unsa.


Pentru umplutura se amesteca nuca de cocos si laptele condensat si se intinde peste compozitia din tava.


Se acopera cu restul de compozitie si se coace timp de 30-45 de minute sau pana cand o scobitoare infipta in mijlocul prajiturii iese curata.


Se raceste pe gratar.Dupa ce se raceste se toarna glazura din ciocolata(ciocolata topita cu putina margarina).


Se taie in dreptunghiuri.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

10 voturi

Ingrediente

  • o cana de unt moale,o cana de zahar,4 oua,2cani de faina,4 linguri de cacao,o jumatate lingurita sare de lamaie,o jumatate cana de nuca tocata.
  • Umplutura de cocos:200g nuca de cocos,o cutie de lapte c ondensat(420g).
  • Glazura:4 cubulete de ciocola de menaj si putina margarina.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Florenta Dinu

Acadele chesecake cu ciocolata

Bateti cu mixerul crema de branza cu zahar si esenta pana se topeste zaharul. Adaugati smantana si

0 voturi    0 comentarii
12h
Dulciuri diverse

Piept de pui cu garnitura de legume

Pieptul de pui se curata de pielita si se taie felii subtiri, ca pentru snitele, insa fara a-l mai

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Pasta de zahar

Punem o craticioara cu putina apa la fiert si dupa ce clocoteste, o dam la o parte. Cernem zaharul

4 voturi    1 comentariu
2h
Torturi


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura pandispan cu caise

Prajitura pandispan cu caise

Se spală fructele, se taie în jumătăţi şi sâmburii se înlătură. În tava în care facem prăjitura,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Amandina Unicata

Amandina Unicata

Blat: Incepem prin a separa oule. Pentru blat, avem nevoie de 7 oua. Din celelalte trei, vom folosi galbenusurile la crema, iar albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri