Ouale, cacaua si zaharul se bat bine aproximativ 30 de minute, apoi se adauga faina. Se unge o tava si se tapeteaza cu faina, apoi se pune compozitia si se coace la foc potrivit. Dupa ce s-a copt se rastoarna pe o planseta.
Se face crema din unt, zahar si cacao, frecindu-se bine impreuna, apoi se intinde peste blatul copt si racit. Peste aceasta crema se pune spuma, care se face astfel: 4 albuse, 200 g zahar, 2 prafuri de vanilie se bat pe aburi pina se ingroasa. Se lasa cca 10 minute sa se raceasca, apoi se intinde peste crema. Deasupra spumei se rade ciocolata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii