Se iau 2 ligheane in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul.
Galebenusurile le amestecam cu o lingura de lemn adaugand 5 linguri de zahar(125g)si zaharul vanilat pina cand compozitia devine spuma.
Albusurile le batem cu telul adaugand 5 linguri de zahar(125g) pana cand compozitia devine tare. Adaugam galbenusurile peste albusuri amestecand continuu pana se omogenizeaza. Punem intr-un castron 10 linguri din compozitie peste care adaugam cacao amestecand pana devine crema. Peste prima compozitie adaugam faina mestecand continuu pana se omogenizeaza. Punem compozitia intr-o tava peste care adaucam crema de cacao .
Bagam tava la cuptor la foc mediu 40 minute.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii