autor:

autor

» » Sandviciuri

Pasta de branza de vaci cu ceapa

    Reteta postata pe: 13 aprilie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 13 aprilie 2005

Ingrediente
Branza de vaci 300 g • unt 150 g • smantana 100 g • ceapa 100 g • boia de ardei dulce 2 g • sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

19 voturi

Mod de preparare

Branza de vaci se amesteca cu untul, smantana, sarea si boiaua de ardei dulce, pana ce se obtine o pasta omogena.


Se adauga ceapa tocata marunt si se amesteca.


Se foloseste la sandviciuri.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 17 iunie 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

19 voturi

Ingrediente

  • Branza de vaci 300 g • unt 150 g • smantana 100 g • ceapa 100 g • boia de ardei dulce 2 g • sare

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Quesadilla picanta cu pui si sunca

Incingem ulei intr-o tigaie si ungem bine tigaia cu acesta. Punem o tortilla in tigaie. O acoperim

16 voturi    12 comentarii
nespecificat
Aperitive cu carne

Tartine combinate

Pe felia de piine unsa cu unt se pune urmatoarea compozitie: sunca si parizerul tocate marunt amestecate

10 voturi    3 comentarii
1h
Sandviciuri

APERITIV DIN BRANZA DE BURDUF

Branza se marunteste cu furculita, casul se trece prin masina de tocat, se adauga berea, smintina,sardelele,

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Sandviciuri
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !



Adauga reteta
Retete
din Sandviciuri
Pate de casa

Pate de casa

Pentru început am spălat și am uscat 5 borcane de 370g. În ele voi pasteuriza și voi păstra pateul. Am curățat ficatul

1 vot    2 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Chifle de hamburger

Chifle de hamburger

Etapa I (cu 12 ore inainte): Paté fermenté Aceasta etapa va rafina gustul formulei finale prin reducerea cantitatii de drojdie

2 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje