autor:

autor

» » Aperitive cu peste

Pasta de peste

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pestele se scurge de ulei, se paseaza, se freaca cu margarina pina se omogenizeaza (se poate da cu mixerul), se adauga zeama de lamiie, sare si piper dupa gust. La sfirsit, se adauga ceapa tocata marunt.


Se foloseste la sandvisuri

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rada cornel , 12 septembrie 2014

    Ca la mama acasa.

  • Fara foto

    Cornel Liviu Rada , 12 septembrie 2014

    Ca la mama acasa.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

152 voturi

Ingrediente

  • 2 conserve de peste in ulei
  • 1 buc. ceapa
  • 100 gr. margarina
  • zeama de lamiie
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali

12 voturi    9 comentarii
nespecificat
Aperitive cu brinza

Rada cornel

Ca la mama acasa.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Andive cu ton

Andive cu ton

Curăţaţi şi spălaţi ceapa, andivele, sfecla roşie, salata verde, roşiile, lămâile. Desfaceţi foile din două andive

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste
Rulouri cu salata de ciuperci si ton

Rulouri cu salata de ciuperci si ton

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o amestecam cu zaharul pana la dizolvare, o punem peste faina. Incepem

3 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu legume