autor:

autor

» » Aperitive

Pasta de peste

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
2 conserve de peste in ulei, 1 buc. ceapa, 100 gr. margarina, zeama de lamiie, sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

152 voturi

Mod de preparare

Pestele se scurge de ulei, se paseaza, se freaca cu margarina pina se omogenizeaza (se poate da cu mixerul), se adauga zeama de lamiie, sare si piper dupa gust. La sfirsit, se adauga ceapa tocata marunt.


Se foloseste la sandvisuri
Retete
Alte retete din Aperitive

Bagheta umpluta cu pasta de branza/pasta cu peste

Un aperitiv usor de facut, rapid, poate fi preparat in mai multe feluri, depinde de ingredientele

18 voturi    11 comentarii
20 min
Aperitive

Pasta de peste

se curata pestele de cap,se spala si se pune la fiert(cu tot cu oase)cu otetul,uleiul,condimentele

21 voturi    6 comentarii
4h 30 min
Aperitive

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rada cornel , 12 septembrie 2014

    Ca la mama acasa.

  • Fara foto

    Cornel Liviu Rada , 12 septembrie 2014

    Ca la mama acasa.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

152 voturi

Ingrediente

  • 2 conserve de peste in ulei
  • 1 buc. ceapa
  • 100 gr. margarina
  • zeama de lamiie
  • sare
  • piper

Raporteaza reteta

Fara foto

Rada cornel

Ca la mama acasa.



Adauga reteta
Tarta cu ton si oua

Tarta cu ton si oua

Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva. Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele. In loc de faina se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta din masline negre

Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive