Se taie legumele frumos si se aseaza 1/2 din ele intr-un vas uns cu unt, apoi stratul de peste.Se adauga si felioarele de rosiii,iar in final se adauga ce a ramas din legumele tocate si 1 cescutza, poate chiar doua de apa.Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor (incins in prealabil). Dupa 20 minute se deschide cuptorul, se inlatura folia de aluminiu si se presara piper, se infig foi de dafin si se adauga si lingura de mustar.Se mai lasa inca 15 min la cuptor.
Se serveste cu cartofi natur
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii