autor:

Fara foto

» » Aperitive cu peste

PESTE CU LEGUME LA CUPTOR

Autor: Dragoe Ana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie legumele frumos si se aseaza 1/2 din ele intr-un vas uns cu unt, apoi stratul de peste.


Se adauga si felioarele de rosiii,iar in final se adauga ce a ramas din legumele tocate si 1 cescutza, poate chiar doua de apa.


Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor (incins in prealabil). Dupa 20 minute se deschide cuptorul, se inlatura folia de aluminiu si se presara piper, se infig foi de dafin si se adauga si lingura de mustar.


Se mai lasa inca 15 min la cuptor.


Se serveste cu cartofi natur

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

    Imi place pestele la nebunie.Si reteta ta cred ca e gustoasa.

Dificultate

Medie

Timp

1h

27 voturi

Ingrediente

  • 500 gr. file de peste
  • 1-2 morcovi
  • 1 ardei rosu
  • 1-2 cepe
  • 2 rosii
  • foi de dafin
  • piper boabe
  • 1 lingura mustar iute

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dragoe Ana

Tochitura delicioasa

Se taie cuburi toata carnea si se prajesc impreuna.Se scot si fierbinti..se toarna mujedeiul peste

12 voturi    5 comentarii
30 min
Salate cu carne

Placinta cu carne

Se calesc carnea si ceapa, apoi se amesteca cu sarea si piperul. Se asaza o foaie de placinta

47 voturi    24 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje

Prajitura cu ness si foi de bezea

Cele 12 albusuri se bat bine impreuna cu zaharul, (care se adauga in "ploaie"). Se adauga nuca

44 voturi    20 comentarii
2h
Dulciuri diverse
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Imi place pestele la nebunie.Si reteta ta cred ca e gustoasa.

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Wild Dragon

Wild Dragon

Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina Arpis, 1 galbenus de

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu peste
Macrou afumat

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior . Se leaga fiecare pestisor in

36 voturi    41 comentarii
2h
Aperitive cu peste