Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare,pentru 15 minute.
Ceapa si usturoiul se calesc putin in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si ciupercile. Se potriveste de sare si se lasa la racit.
Dupa ce s-au racit se toaca marunt.
Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele,pana se subtiaza.
Se sareaza si se pipereaza apoi se acopera cu amestecul de ciuperci.Se ruleaza cat de strans posibil.
Se aseaza rulourile obtinute intr-un vas termorezistent,se ung cu ulei si se presara cu cimbru uscat.Se mai adauga un pahar de apa si se da la cuptor pana se rumeneste putin.
Se serveste cald sau rece,ca fel principal cu garnitura sau ca aperitiv.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii