autor:

Cely Snijec

» » , Aperitive, Aperitive

Platou cald rapid

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
2 felii muschi, 2 felii ceafa, 2 felii muschi montana, 100 g carnati de casa, 2 oua, o felie cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

5 voturi

Mod de preparare

Incalzesc mezelul,ouale le prepar sub forma de ochiuri.Presar cascaval ras pe razatoare.


Servim cu paine si cu salata de sfecla cu hrean - dupa preferinta

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 05 aprilie 2010

    Cu mamaliguta e super bun,incercati si voi!

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 16 ianuarie 2010

    Foarte bun,mai ales cu mamaliguta.......

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

5 voturi

Ingrediente

  • 2 felii muschi
  • 2 felii ceafa
  • 2 felii muschi montana
  • 100 g carnati de casa
  • 2 oua
  • o felie cascaval

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cely Snijec

Salata de toamna cu gogonele

Speli legumele, le cureti. Tai fasii de ardei si gogosari,felii de morcov, ceapa,gogonele. Faci un

18 voturi    2 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi

FRIPTURA CU DULCEATA DE ARDEI IUTE

Condimentez carnea cu amestecul de piper, sare, enibahar, ncsoara macinate, las la frigider pentru

4 voturi    6 comentarii
2h
Fripturi

Somon la tigaie cu sos de susan

Cartofii intregi se dau la fiert cu sare. Somonul file, stropit cu zeama de lamaie, se asaza pe

2 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Cu mamaliguta e super bun,incercati si voi!



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu oua
Ou de rata in crusta de pesmet

Ou de rata in crusta de pesmet

Fierbem oul de rata 7 minute si-l curatam de coaja. Trecem oul prin pesmet si-l prajim in ulei incins. Il scoatem pe un servetel. Patrunjelul

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
Oua umplute cu crema de urda

Oua umplute cu crema de urda

Punem oua le intr-o cratita cu apa, le punem pe aragaz. Din momentul in care apa incepe sa clocoteasca apa, le fierbem 6-7 minute,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive cu brinza