autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura cu crema de zahar ars

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
Pentru o singura portie:, Foile: 2 galbenusuri, 10 linguri de lapte, 1 lingurita bicarbonat stins, 10 linguri de ulei, 10 linguri de zahar, faina cat ia, Crema: 500 ml lapte, 9 linguri de zahar, 3 linguri de faina, unt cat o nuca

Dificultate: Medie Timp: 1h

37 voturi

Mod de preparare

Pentru foi:


Se serveste a doua zi dupa ce s-a inmuiat.
Pentru foi:


Se serveste a doua zi dupa ce s-a inmuiat.
Retete
Alte retete din Prajituri

Prăjitură cu cremă de zahăr ars

O prajitura simpla dar minunata. Caramelizam trei linguri de zahar intr-o craticioara, apoi il

14 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri

Prajitura din corasla si crema de zahar ars

Am lasat ingredientele sa fie la temperatura camerei. Am pus in blender ouale, zaharul brun, zaharul

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

37 voturi

Ingrediente

  • Pentru o singura portie:
  • Foile: 2 galbenusuri
  • 10 linguri de lapte
  • 1 lingurita bicarbonat stins
  • 10 linguri de ulei
  • 10 linguri de zahar
  • faina cat ia
  • Crema: 500 ml lapte
  • 9 linguri de zahar
  • 3 linguri de faina
  • unt cat o nuca

Raporteaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

202 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

293 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Preparam pentru inceput aluatul, mixand ouale intregi cu zaharul praf si sarea pina cand isi dubleaza volumul. Adaugam treptat uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Profiterol

Profiterol

Aluat choux  Puneți apa împreună cu sarea și uleiul la fiert; când au început să fiarbă,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje