autor:

Fara foto

» » Prajituri

prajitura cu iaurt si stafide.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Ouale cu zaharul si iaurtul se mixeaza bine, se adauga uleiul jumatate din cantitatea de faina si se mixeaza in continuare.


Se adauga zaharul vanilat, praful de sare, se adauga restul de faina. Compozitia se adauga intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Apoi se adauga stafidele in ploaie.


Se coace. Dupa coacere si racire se pudreaza cu zahar farin si se portioneaza.Mod de servireSe serveste pudrata cu zahar farin.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 ml iaurt
  • 200 gr zahar
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • 10 gr stafide
  • 10 ml ulei
  • un praf sare
  • faina cat cuprinde(~350 gr

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de neacsu laura

Nectar de caise

Caisele bine coapte se dau prin separatorul de rosii (poti sa faci asta cam de doua ori). Pulpa si

10 voturi    1 comentariu
1h
Sucuri si compoturi de fructe

castraveti in otet.

se fierbe apa si cand a dat in fieri, se adauga zaharul, sarea si condimentele; se amesteca pana

0 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

omleta cu ceapa verde si cartofi.

se amesteca ouale cu ceapa verde taiata marunt si cartofi dati pe razatoare,sare si piper

6 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Prajitura cu piscoturi si crema de vanilie

Blatul: Mixam albusurile spuma cu zaharul pana se intaresc. Adaugam uleiul, laptele si praful de copt. La final incorporam faina,

0 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Prajituri
Prajitura cu crema de ciocolata alba

Prajitura cu crema de ciocolata alba

Pentru blat separam albusurile de galbenusuri; galbenusurile se freaca cu ulei pana devin ca o maioneza subtire, albusurile se bat spuma

136 voturi    35 comentarii
1h 30 min
Prajituri