autor:

Fara foto

» » Prajituri

prajitura cu iaurt si stafide.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 iunie 2008
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 iunie 2008

Ingrediente
300 ml iaurt, 200 gr zahar, 3 oua, 1 praf de copt, zahar vanilat, 10 gr stafide, 10 ml ulei, un praf sare, faina cat cuprinde(~350 gr

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ouale cu zaharul si iaurtul se mixeaza bine, se adauga uleiul jumatate din cantitatea de faina si se mixeaza in continuare.


Se adauga zaharul vanilat, praful de sare, se adauga restul de faina. Compozitia se adauga intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Apoi se adauga stafidele in ploaie.


Se coace. Dupa coacere si racire se pudreaza cu zahar farin si se portioneaza.Mod de servireSe serveste pudrata cu zahar farin.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 300 ml iaurt
  • 200 gr zahar
  • 3 oua
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
  • 10 gr stafide
  • 10 ml ulei
  • un praf sare
  • faina cat cuprinde(~350 gr

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de neacsu laura

Nectar de caise

Caisele bine coapte se dau prin separatorul de rosii (poti sa faci asta cam de doua ori). Pulpa si

10 voturi    1 comentariu
1h
Sucuri si compoturi de fructe

castraveti in otet.

se fierbe apa si cand a dat in fieri, se adauga zaharul, sarea si condimentele; se amesteca pana

0 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

omleta cu ceapa verde si cartofi.

se amesteca ouale cu ceapa verde taiata marunt si cartofi dati pe razatoare,sare si piper

6 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive


Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura pandispan cu caise

Prajitura pandispan cu caise

Se spală fructele, se taie în jumătăţi şi sâmburii se înlătură. În tava în care facem prăjitura,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Amandina Unicata

Amandina Unicata

Blat: Incepem prin a separa oule. Pentru blat, avem nevoie de 7 oua. Din celelalte trei, vom folosi galbenusurile la crema, iar albusurile

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Prajituri