Mai intai pregatim foile. Amestecam bine toate ingredientele pana obtinem un aluat neted. Ii dam o forma aplatizata, il invelim in folie alimentara si-l dam la frigider pentru o ora. In felul asta aluatul se intareste si se intinde mai bine.
Pregatim crema de cocos: batem bine albusurile cu zaharul si adaugam si nuca de cocos, amestecand usor cu o lingura.
Aluatul pt foii il impartim in doua. Intindem prima foaie, o asezam intr-o tava (23x33 cm), intindem crema de cocos si ultima foie de aluat. O intepam din loc in loc cu o furculita.
Dam la cuptrul preincalzit la 180 gradeC, pentru 40-45 de minute.
Dupa ce s-a racit complet intindem deasupra crema de vanilie: amestecam galbenusurile cu zaharul, faina, vanilia .Turnam laptele suvita si fierbem pe foc pana se ingroasa. La sfarsit dupa ce s-a racit crema adaugam si untul.
Radem ciocolata deasupra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii