Se face o foaie care se intinde in tava peste ea se pune gem de capsuni si visine sparte.
Se face un blat din 6 oua ,250 gr zahar, 200 gr nuci macinate ,3 ling faina se toarna peste visine si se coace la foc potrivit cam 30-35 minute.
100 ml cafea naturala se fierbe cu150 gr zahar si 2 ling cacao.Cand s-a racit se amesteca cu 3 galbenuse si 150 gr zahar praf si la urma 1 rama sau unt.
Crema se pune peste prajitura racita si se orneaza cu bombonele de ciocolata sau ciocolata razuita.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii