autor:

autor

» » Prajituri

Prajitura cu rahat si nuca

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 cana zahar, 1 cana nuca tocata, 1 cana de rahat, 1 cana faina, bicarbonat un vf de cutit si 6 oua

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

12 voturi

Mod de preparare

6 albusuri se bat spuma, se adauga ingredientele de mai sus se coace in tava unsa si tapetata de faina.

6 albusuri se bat spuma, se adauga ingredientele de mai sus se coace in tava unsa si tapetata de faina.

Retete
Alte retete din Prajituri

Prajitura cu nuca, rahat, ciocolata

Batem albusurile spuma tare, adaugam coaja si zeama de lamaie, se contiuna batutul spumei, adaugam

22 voturi    9 comentarii
50 min
Prajituri

Placinta cu nuci (baclava/sarailie)

Pastrati cateva nuci pentru decor, restul de miez impartiti-l in doua parti. O parte macinati-o in

65 voturi    12 comentarii
1h
Prajituri

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • COSTINELA  M.

    COSTINELA M. (Chef de cuisine) , 28 iunie 2009

    Am facut-o acum 2 zile si chiar mi-a placut.

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

12 voturi

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 cana nuca tocata
  • 1 cana de rahat
  • 1 cana faina
  • bicarbonat un vf de cutit si 6 oua

Raporteaza reteta

Pandispan

Se bat galbenusurile de oua cu zaharul pina se face o crema, apoi se adauga faina, zaharul vanilat

202 voturi    10 comentarii
30 min
Prajituri

Tiramisu

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi

293 voturi    24 comentarii
30 min
Prajituri

Tort cu blat crocant, cremă de vanilie şi mandarine

Pentru blat: Gălbenuşurile se mixează bine împreună cu zahărul şi margarina topită.

5 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
COSTINELA  M.

COSTINELA M. (Chef de cuisine)

Am facut-o acum 2 zile si chiar mi-a placut.

Adauga reteta
Retete
din Prajituri
Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Prajitura cu branza de vaci si gem de caise

Preparam pentru inceput aluatul, mixand ouale intregi cu zaharul praf si sarea pina cand isi dubleaza volumul. Adaugam treptat uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Profiterol

Profiterol

Aluat choux  Puneți apa împreună cu sarea și uleiul la fiert; când au început să fiarbă,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje