Se amesteca ouale cu zaharul, pana devine ca o crema, se adauga uleiul in suvoi subtire, apoi apa minerala treptat, in care am dizolvat sarea si amoniacul, aromele, apoi treptat faina pana ajunge la consistenta smantanei groase, se imparte compozitia in doua, in una din parti se continua cu faina plus cacao ,dupa ce s-a incorporat bine faina si cacaoa, se intinde in tava tapetata cu hartie de copt,gemul amstecat cu nuca pisata se pune pe deasupra uniform , apoi se toarna compozitia alba, avand grija sa acoperi toata suprafata .Se da la cuptorul preincalzit 40-45 minute la foc mic. Cand e gata , se rade pe deasupra ciocolata de buna calitate si se pun si bucatele rupte de ciocolata.Se mai da la cuptor( cu focul stins) 5 minute .Se taie rece. La mine nu a rezistat pana sa se raceasca si s-a rupt un colt , asa fierbinte.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii