autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui cu conopida

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se prajesc bucatile de pui in ulei bine incins. Intr-o cratita se rumeneste faina, se adauga ceapa taiata marunt, boia de ardei si se stinge cu apa calda.


Se pune carnea si se lasa sa dea citeva clocote.


Se desface conopida in buchetele, se spala si se prajeste putin. Conopida astfel pregatita se pune peste carne, se adauga rosii sau bulion de rosii si se da la cuptor sa scada. Cind mincarea este gata, se presara cu patrunjel verde tocat.


  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • o conopida mica
  • o ceapa potrivita
  • 2 buc. rosii sau 3-4 linguri bulion
  • patrunjel verde
  • o lingura faina
  • un praf boia

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Pui in sos Mole

Pieptul de pui se pune la fiert intr-un vas in care s-au adaugat cateva legume pentru gust.   Separat,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor

Piure de cartofi cu carnati picanti si ciuperci la cuptor

Piureul gata facut se amesteca cu putin cimbru si sare daca mai este necesar. In vasul uns cu unt si tapetat cu pesmet/gris se pune

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Tocanita de pui cu ciuperci

Tocanita de pui cu ciuperci

Pieptul de pui il taiem fasiute lungi. Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julienne. Nu le tocati marunt! Punem putin ulei in cratita,

2 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne