autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui cu conopida

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
1 pui, o conopida mica, o ceapa potrivita, 2 buc. rosii sau 3-4 linguri bulion, patrunjel verde, o lingura faina, un praf boia

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se prajesc bucatile de pui in ulei bine incins. Intr-o cratita se rumeneste faina, se adauga ceapa taiata marunt, boia de ardei si se stinge cu apa calda.


Se pune carnea si se lasa sa dea citeva clocote.


Se desface conopida in buchetele, se spala si se prajeste putin. Conopida astfel pregatita se pune peste carne, se adauga rosii sau bulion de rosii si se da la cuptor sa scada. Cind mincarea este gata, se presara cu patrunjel verde tocat.

Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Papricas de pui cu conopida

Carnea de pui se portioneaza si se spala bine.Conopida se rupe in buchetele si se spala( eu am avut-o

2 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Conopida gratinata cu piept de pui si ciuperci

O grozava mancare de sezon, care se poate preta la nenumarate variante si nu cere mare experienta

20 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • 1 pui
  • o conopida mica
  • o ceapa potrivita
  • 2 buc. rosii sau 3-4 linguri bulion
  • patrunjel verde
  • o lingura faina
  • un praf boia

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata Se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne