autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui cu masline

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
un pui, o ceapa, un morcov, usturoi, 10 masline,, ulei, apa, sare, piper, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se transeaza puiul. Intr-o cratita se pune ulei (2 linguri) apoi ceapa taiata feli, usturoiul taiat marunt, morcovul taiat cubulete mici, puiul, sarea, piperul, apa sa acopere carnea.


Se acopera catrita cu un capac, se lasa sa fiarba carnea bine. Cu 15 minute inainte de a lua cratita de pe foc se pun cele 10 masline, la final se pune patrunjelul taiat marunt.


Se poate pune si un ardei gras verde sau rosu.


Se serveste cu cartofi piure si salata sau cartofi copti la cuptor
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Copanele de pui cu masline

Spalam bine maslinele, dupa care le punem intr-o craticioara la fiert. Eu le fierb cam 40-50 de minute

5 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Pui cu rozmarin și măsline

Pulpele și pieptul de pui le-am spălat și le-am șters cu un prosop curat, le-am piperat, apoi

1 vot    0 comentarii
nespecificat
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • un pui
  • o ceapa
  • un morcov
  • usturoi
  • 10 masline,
  • ulei
  • apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Ciocanele de pui cu naut si sos de gorgonzola

Se spala ciocanelel de pui apoi se usuca cu un servet absorbant si se condimenteaza cu sare si piper. Se frig ciocanelele pe grill-ul

0 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Pui provensal

Pui provensal

Se preincalzeste cuptorul la cca 200 grade C. Arpagicul se scufunda cca 2 min in apa clocotita si apoi se curata Se sareaza si pipereaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne