autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Pui cu masline

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
un pui, o ceapa, un morcov, usturoi, 10 masline,, ulei, apa, sare, piper, patrunjel

Dificultate: Medie Timp: 30 min

13 voturi

Mod de preparare

Se transeaza puiul. Intr-o cratita se pune ulei (2 linguri) apoi ceapa taiata feli, usturoiul taiat marunt, morcovul taiat cubulete mici, puiul, sarea, piperul, apa sa acopere carnea.


Se acopera catrita cu un capac, se lasa sa fiarba carnea bine. Cu 15 minute inainte de a lua cratita de pe foc se pun cele 10 masline, la final se pune patrunjelul taiat marunt.


Se poate pune si un ardei gras verde sau rosu.


Se serveste cu cartofi piure si salata sau cartofi copti la cuptor
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

Pui cu rozmarin si masline

Condimentam pieptul de pui (pulpele) cu sare si piper si le sotam pana se rumenesc pe ambele parti

4 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Musaca de pui cu masline si legume

Se curata cartofii de coaja, se spala si se taie felii, dupa care ii punem la fiert in apa cu sare

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

30 min

13 voturi

Ingrediente

  • un pui
  • o ceapa
  • un morcov
  • usturoi
  • 10 masline,
  • ulei
  • apa
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Raporteaza reteta

Frigarui in sos (Schaschlik)

Carnea, spalata si curatata de pielite, se taie in bucati potrivite si se condimenteaza dupa gust

3 voturi    1 comentariu
1h
Fripturi

Chiftele marinate cu tarhon

Calim ceapa si usturoiul, adaugam rosiile cuburi, foile de dafin, vinul si indulcitorul. Lasam

1 vot    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Fasole si linte cu caise si carnaciori afumati

Taiem carnaciorii in bucati mici. Intr-o cratita punem ulei de porumb la incins si calim carnaciorii.

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Rata cu sos de rosii

Rata cu sos de rosii

Se fierbe rata 30min iar daca este crescuta la curte,se poate lasa mai mult; se scoate carnea fara sa se arunce apa,se prajeste putin

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pilaf cu ciuperci galbiori si chiftelute

Pilaf cu ciuperci galbiori si chiftelute

Se pregatesc mai intai chiftelutele:intr-un castron se pune carnea si se amesteca bine cu ceapa tocata foarte marunt,usturoiul bine

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne