autor:

dan deva

» » Fripturi

Pui umplut la cuptor

Autor: dan deva (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 martie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se spala puiul cu grija sa nu se rupa pielea.


Se toaca prin masina de tocat ficatul, pipotele si inimile, pulpa, ceapa, patrunjelul, franzela muiata in lapte si ouale fierte, se framinta amestecul bine cu sare si piper dupa gust cu ouale crude si cu untura, se sareaza si se pipereaza interiorul si exteriorul puiului si se maseaza bine, apoi se umple puiul bine cu mixtura facuta chiar si intre piele si carne si se coase sa nu iasa.


Se da la cuptorul incins la 180 grade timp de 1 1/2 ore, stropindu-se continuu cu zeama care iese din pui. La terminare se lasa sa se raceasca si se taie felii in sectiune sa fie si carne si umplutura, se serveste cu piure de cartofi si cu salata verde si cu un vin alb sec taninos.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

40 voturi

Ingrediente

  • un pui mare pentru grill
  • 250g ficat de pui
  • 250g pipote si inimi de pui
  • 1 pulpa de pui dezosata
  • 1 lingura de untura de porc
  • 1/2 franzela alba
  • 1 cana lapte
  • 1 ceapa
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 2 oua fierte
  • 2 oua crude
  • sare si piper dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de dan deva

Pui asiatic

Se taie pieptul cubulete si se amesteca cu sare, piper si 2 linguri de sos de soia si se lasa la

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Taco

Taiati pieptul cubulete si amestecati-l cu sare, piper si sosul de soia si lasati-l la rece 30 -

7 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Tortilla cu salsa verte

Tortilla: Se curata cartofii si se taie betisoare sau cubulete mici, se usuca intr-un prosop,

1 vot    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Bucatarul stie tot
Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Friptura de vitel la cuptor cu ciuperci si cartofi

Se feliaza bucata de carne de vitel, se asezoneaza cu sare si piper dupa gust, apoi se aseaza in vasul de yena, uns in avans cu putin

1 vot    1 comentariu
1h 40 min
Fripturi
Cotlet de porc cu cascaval

Cotlet de porc cu cascaval

Condimentam cotletele de porc cu sare si piper macinat, pe ambele parti. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem untul. Punem cotletele

0 voturi    1 comentariu
35 min
Fripturi