festivalul blogurilor gustoase

autor:

flori de piatra

» » Fripturi

PULPE DE PUI CU CIUPERCI

Autor: flori de piatra (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 mai 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pulpele se curata si se spala, se portioneaza daca sunt prea mari, se condimenteaza si se aseaza in tava.Ciupercile se spala, se rup coditele daca sunt prea mari si se aseaza printre pulpele de pui asezate in tava.


Se pune putina apa, vinul, usturoiul si se introduce tava in cuptor la foc potrivit.


Se considera gata atunci cand pulpele de pui sunt frumos rumenite.


Se servesc cu mujdei de usturoisi mamaliguta sau salata verde.


Eu am servit impreuna cu familia mea cu salata de spanac,rosii, castraveti, ceapa verde si putin patrunjel-care ne place f. mult.

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 07 decembrie 2009

    Hmmmm...trebuie sa fie tare bune.... Bravo tie !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

    Bun,bun,tare bun...

  • Fara foto

    maria mihalache , 06 decembrie 2009

    foarte bune.....................

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Foarte, foarte apetisant. Felicitari!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

      Delicioase, eu le fac cu sos de smantana la sfarsit.

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 21 mai 2009

      Stiam ca o sa iti placa si ai sa fii mindra de mine...iti multumesc!

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 20 mai 2009

      Imi place cum arata produsul final.Bravo! (Si eu pun pret pe timpul economisit.)

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 14 mai 2009

      Daca le gatesti separat (pui, cuiperci) folosesti aceleasi ingrediente adica vin, sare, piper si usturoi foarte bine ca te-ai gandit sa le gatesti pe amindoua odata ...Felicitari ...Produs final ok!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

20 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de flori de piatra

Sarmalute in foi de vita

Carnea tocata se amesteca cu ceapa, orezul, mararul, sarea si piperul. Frunzele de vita se spala

12 voturi    14 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Dovlecei la cuptor

Se pune o oala cu apa si sare la fiert, iar cand incepe sa fiarba se adauga dovleceii taiati cubulete,

13 voturi    10 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Iepure cu masline

Se spala iepurele f. bine, se curata de pielite, par, alice si se curge de sangele pe care-l lasa.

20 voturi    3 comentarii
3h
Mancaruri cu carne

Sidy (Chef de cuisine)

Hmmmm...trebuie sa fie tare bune.... Bravo tie !

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Fripturi
Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Pulpa de miel pe pat de ceapa si usturoi verde cu frunze de coriandru

Pregatim marinada in care vom tine macar 2-3 ore , pulpele de miel bine spalate ,sterse si portionate. Dupe ce le-am scos din marinada

1 vot    0 comentarii
2h
Fripturi
Beef Wellington

Beef Wellington

Aceasta reteta este o legenda a bucatariei englezesti si poarta numele unui duce. Se spune ca preparatul este numit in cinstea ducelui

1 vot    0 comentarii
1h
Fripturi