autor:

Fara foto

» » Aperitive cu legume

rulada cu cascaval si ciuperci.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se amesteca bine si se da la rece.


Cand e rece compozitia se adauga pe rand 6 galbenusuri. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu compozitia.


Se da la cuptor intr-o tava unsa cu margarina.


Se lasa sa se coaca, se incearca cu o scobitoare.


Se scoate pe un prosop ud si se ruleaza ca sa i se dea forma.


Se desface inca fierbinte si se rade cascaval deasupra, apoi se umple cu ciuperci taiate marunt, gogosari si marar. Sau ciuperci cu sunca... etc.


Se lasa la rece infasurata intr-o folie de aluminiu.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 500 ml lapte se pun la fiert cu 120 g unt si putina sare. Dupa ce a dat in fiert se adauga 120 g faina

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de neacsu laura

Nectar de caise

Caisele bine coapte se dau prin separatorul de rosii (poti sa faci asta cam de doua ori). Pulpa si

10 voturi    1 comentariu
1h
Sucuri si compoturi de fructe

castraveti in otet.

se fierbe apa si cand a dat in fieri, se adauga zaharul, sarea si condimentele; se amesteca pana

0 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

omleta cu ceapa verde si cartofi.

se amesteca ouale cu ceapa verde taiata marunt si cartofi dati pe razatoare,sare si piper

6 voturi    3 comentarii
10 min
Aperitive cu oua
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Aperitive cu legume
Briose cu ton si varza de bruxelles

Briose cu ton si varza de bruxelles

Punem la fiert in apa cu sare si putin ulei varza de bruxelles.Fierbem circa 7-8 min dupa care scoatem varza si o lasam la scurs. Punem

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu legume
Rulouri cu spanac si telemea

Rulouri cu spanac si telemea

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul, oul, faina si la sfarsit drojdia.

2 voturi    1 comentariu
2h 20 min
Aluaturi si Foietaje