autor:

costy1969

» » Aperitive

RULADA DE CURCAN CU FRUCTE

Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: costy1969 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 februarie 2009

Ingrediente
600 grame piept de curcan, 1 fruct de avocado, 1 fruct de mango, 100 grame ananas (se poate si din compot), sare,piper,curry,sos de soia.

Dificultate: Medie Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

1. Pieptul de curcan se taie ca pentru snitele, se bate usor pentru a se intinde si se condimenteaza cu sare si piper;


2. Fructele se spala si se curata de coaja;


3. Avocado se taie in doua, o jumatate se zdrobeste cu furculita si se sareaza, iar restul se taie cubulete si se pune separat intr-un vas,punanadu-se peste el fructul de mango si ananasul taiat felii,amestecandu-se toate fructele cu sosul de soia, condimentate in final cu curry;


4. Pe fiecare snitel de curcan se repartizeaza compozitia din cuburi de fructe, se ruleaza si se fixeaza cu scobitori;


5. Intr-o tigaie se incinge uleiul, se prajesc ruladele, iar langa ele, la prajit, se pune avocado zdrobitsi cateva cubulete de fructe.
Retete
Alte retete din Aperitive

Inimioare cu chimen

1Se framanta un aluat elastic din margarina topita(nu fierbinte)cu smantana si branza rasa prin razatoarea

1 vot    0 comentarii
45 min
Aperitive

Ciuperci umplute

Curatam si spalam ciupercile, le scoatem cu grija coditele pe care le vom toca marunt. Peste palariile

11 voturi    2 comentarii
50 min
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • 600 grame piept de curcan
  • 1 fruct de avocado
  • 1 fruct de mango
  • 100 grame ananas (se poate si din compot)
  • sare,piper,curry,sos de soia.

Raporteaza reteta

Retete
de costy1969

Paste penne cu sos de branza

Somonul afumat se pune la marinat stropindu-l cu zeama da lamaie, se presara cu piper, ulei de

7 voturi    3 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Supa de pui cu paste

Carnea de pui se curata, se spala, se strege cu un servet absorbant si se taie bucati mici (fasii). Morcovul

9 voturi    2 comentarii
50 min
Borsuri si Ciorbe

Macaroane cu bacon si cascaval

Baconul se taie fasii subtiri. Cascavalul se rade prin razatoarea cu ochiuri mari. Macaroanele

5 voturi    1 comentariu
30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Chiftele in aluat de bere

Chiftele in aluat de bere

Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea inmuiata in lapte si stoarsa, sare si piper

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu chiftele din pulpe de pui si ceapa caramelizata

Tarta cu chiftele din pulpe de pui si ceapa caramelizata

Se pune faina cernuta impreuna cu untul,ouale, laptele sis area in robotul de bucatarie si se amesteca pana rezulta un aluat omogen,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne