autor:

maria mihalache

» » Aperitive cu carne

Rulada de porc in sos de rosii

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2014
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea de porc spalata si uscata se bate cu ciocanul ca la snitele.


Se condimenteaza cu sare, si oregano dupa gust.Dam la rece pana cand preparam urmatorul amestec:curatam , spalam si apoi taiem patrunjelul,ceapa si ardeii.Punem intr-un bol ,stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare si piper. bine.


Scoatem carnea de la frigider si ungem fiecare felie in parte cu amestecul de mai sus.


Rulam si prindem in scobitori.Asezam rulourile intr-un vas.


Turnam vinul si un pahar cu apa peste ele si dam la cuptor.Lasam pana cand carnea este rumena si bine facuta.


Cu circa 15 min inainte de a scoate din cuptor turnam bulionul pe care l-am condimentat cu sare si piper si adaugam foile de dafinn.


Lasam ca sosul sa scada .


Scoatem din cuptor si punem sosul intr-o sosiera iar rulourile le stergem bine cu ajutorul unui prosop absorbant ,le lasam sa se racoresca si apoi taiem felii potrivite.


Servim ca atare sau alaturi de o garnitura si bineinteles stropite cu sos.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 bucati ceafa de porc
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 fire de ceapa verde
  • 3 ardei grasi rosii
  • 1 pahar cu vin
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • oregano
  • Pentru sos
  • 1 cana cu bulion
  • sare
  • piper macinat
  • 2 foi de dafin

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de maria mihalache

Spaghete la cuptor cu chiftelute picante

Reteta pentru chiftelute o gasiti aici http://mmihalache.blogspot.ro/2013/12/chiftele-picante.html. Fierbem

7 voturi    5 comentarii
1h 15 min
Retete cu paste de la bloggeri

Chec din albusuri, cu dulceata de mure

Batem albusurile cu un strop de sare si apoi adaugam treptat zaharul si aromele(esenta de vanilie

1 vot    1 comentariu
50 min
Dulciuri diverse

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Bucatile de peste(groase de circa 2,5-3 cm)se curata de solzi, se spala si apoi se lasa la scurs. Fiecare

32 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu pui si sunca

Ciuperci umplute cu pui si sunca

Pentru inceput taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei la foc mic. Taiem carnea de pui cubulete mici si o adaugam peste ceapa. Calim

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Tarta cu carne tocata, ciuperci si cascaval

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea. Drojdia o frecam cu zaharul pana se dizolva complet si o punem peste faina. Incepem

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne