autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Rulada de porc in sos de rosii

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2014

Ingrediente
3 bucati ceafa de porc, 1 legatura patrunjel, 6 fire de ceapa verde, 3 ardei grasi rosii, 1 pahar cu vin, ulei de masline, sare, piper macinat, oregano, Pentru sos, 1 cana cu bulion, sare, piper macinat, 2 foi de dafin

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc spalata si uscata se bate cu ciocanul ca la snitele.


Se condimenteaza cu sare, si oregano dupa gust.Dam la rece pana cand preparam urmatorul amestec:curatam , spalam si apoi taiem patrunjelul,ceapa si ardeii.Punem intr-un bol ,stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare si piper. bine.


Scoatem carnea de la frigider si ungem fiecare felie in parte cu amestecul de mai sus.


Rulam si prindem in scobitori.Asezam rulourile intr-un vas.


Turnam vinul si un pahar cu apa peste ele si dam la cuptor.Lasam pana cand carnea este rumena si bine facuta.


Cu circa 15 min inainte de a scoate din cuptor turnam bulionul pe care l-am condimentat cu sare si piper si adaugam foile de dafinn.


Lasam ca sosul sa scada .


Scoatem din cuptor si punem sosul intr-o sosiera iar rulourile le stergem bine cu ajutorul unui prosop absorbant ,le lasam sa se racoresca si apoi taiem felii potrivite.


Servim ca atare sau alaturi de o garnitura si bineinteles stropite cu sos.
Retete
Alte retete din Aperitive

Ficatei de pui inveliti in bacon

Ficatul de pui il tinem in apa 30 de minute. Ii spalam apoi ii punem intr-o sita sa se scurga. Incingem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive

Cosulete cu legume si ceapa rosie

1Se prepara din faina amestecata cu margarina sau untul moale,sare si oul batut,un aluat omogen care

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 bucati ceafa de porc
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 fire de ceapa verde
  • 3 ardei grasi rosii
  • 1 pahar cu vin
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • oregano
  • Pentru sos
  • 1 cana cu bulion
  • sare
  • piper macinat
  • 2 foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache

Ardei iuti ciresica in otet

Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g. In fiecare borcan turnam cate 75

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi

Budinca cu paste si carne tocata

Fierbem pastele conform instructunilor de pe pachet,apoi le scurgem de apa si le trecem printr-un

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Paste si pizza

Tarta cu capsuni

Aluatul Pregatim aluatul de pe o zi pe alta Mixam untul moale cu praful de sare si zaharul. Incorporam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci jambonate

Ciuperci jambonate

Se curata ciupercile ,se indeparteaza piciorusele,se spala ,se scurg. Se taie pieptul fasii subtiri apoi se taie in cubulee mici,la

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Rulouri de pui jambonate

Rulouri de pui jambonate

Se taie pieptul de pui in bucati groase de cca 1 cm care se intind cu un ciocan de snitele,Se sareaza si se condimenteaza dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne