autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Rulada de porc in sos de rosii

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 ianuarie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 ianuarie 2014

Ingrediente
3 bucati ceafa de porc, 1 legatura patrunjel, 6 fire de ceapa verde, 3 ardei grasi rosii, 1 pahar cu vin, ulei de masline, sare, piper macinat, oregano, Pentru sos, 1 cana cu bulion, sare, piper macinat, 2 foi de dafin

Dificultate: Ridicata Timp: 1h 40 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de porc spalata si uscata se bate cu ciocanul ca la snitele.


Se condimenteaza cu sare, si oregano dupa gust.Dam la rece pana cand preparam urmatorul amestec:curatam , spalam si apoi taiem patrunjelul,ceapa si ardeii.Punem intr-un bol ,stropim cu ulei de masline si condimentam cu sare si piper. bine.


Scoatem carnea de la frigider si ungem fiecare felie in parte cu amestecul de mai sus.


Rulam si prindem in scobitori.Asezam rulourile intr-un vas.


Turnam vinul si un pahar cu apa peste ele si dam la cuptor.Lasam pana cand carnea este rumena si bine facuta.


Cu circa 15 min inainte de a scoate din cuptor turnam bulionul pe care l-am condimentat cu sare si piper si adaugam foile de dafinn.


Lasam ca sosul sa scada .


Scoatem din cuptor si punem sosul intr-o sosiera iar rulourile le stergem bine cu ajutorul unui prosop absorbant ,le lasam sa se racoresca si apoi taiem felii potrivite.


Servim ca atare sau alaturi de o garnitura si bineinteles stropite cu sos.
Retete
Alte retete din Aperitive

Briose cu dovlecei si cherry galbene

Dovleceii se spala, se dau prin razatoare si se pun la scurs intr-o strecutaroare. Se mixeaza ouale

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive

Mini baghete umplute

Taiem partea de jos a baghetelor si scoatem tot miezul. Ungem cu unt coaja baghetelor si le asezam

4 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

1h 40 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 bucati ceafa de porc
  • 1 legatura patrunjel
  • 6 fire de ceapa verde
  • 3 ardei grasi rosii
  • 1 pahar cu vin
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat
  • oregano
  • Pentru sos
  • 1 cana cu bulion
  • sare
  • piper macinat
  • 2 foi de dafin

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache

Prajitura cu caise si iaurt

Intr-un bol punem la mixat ouale impreuna cu praful de sare si zaharul pe care il adaugam in ploaie..Mixam

3 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Budinca cu fidea si branza de vaci

Intr-un vas punem la fiert apa cu sare si cand incepe sa fiarba adaugam fideaua.Din momentul fierberii

3 voturi    0 comentarii
45 min
Paste si pizza

Ardei iuti ciresica in otet

Spalam ardeii iuti cu apa rece si ii asezam in borcane de 800 g. In fiecare borcan turnam cate 75

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu carne
Crochete piept de pui

Crochete piept de pui

Crochete de pui la cuptor. Mult mai sanatoase decat cele prajite dar cu acelasi gust. Intr un bol amestecam pesmet si gouda si amestecam

0 voturi    0 comentarii
55 min
Aperitive cu carne
Chiftelute

Chiftelute

Amestecam carnea cu ulei si ouzo. Punem menta, usturoi, patrunjel, marar si ceapa in blender si amestecam. Punem peste carne, adaugam

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne