Se taie carnea de minzat in doua felii, ca pentru snitele, se bat feliile pe ambele parti si se fierb in aburi sau se inabusa in putina apa, acoperite. Se scot si se umplu cu ficatul, cu morcovul fiert taiat marunt, oul, verdeata si sarea. Se ruleaza feliile de carne si se prind cu scobitori ca sa nu se desfaca, apoi se pun intr-un vas smaltuit, cu sosul de rosii si uleiul si se dau la cuptor 10-15 minute.
Se servesc cu piure de cartofi
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii