autor:

www.Reteta-Video.ro

» » Aperitive cu brinza

Rulouri de Dovlecei cu Branza

Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 septembrie 2013
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Pasul 1


Incalzim cuptorul.


Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului pentru curatat legume.Tocam marunt mararul.


Pasul 2


Batem bine 2 oua.Punem ouale batute peste branza telemea. Adaugam putina sare, pentru ca branza este deja sarata.Punem jumatate din cantitatea de marar tocat. Amestecam bine toate ingredientele.


Pasul 3


Punem pe fiecare felie de dovlecel cate o lingurita din compozitia de branza. Rulam strans feliile de dovlecel. Continuam pana cand terminam toate feliile de dovlecel.


Pasul 4


Batem bine si celelalte doua oua.Peste oua adaugam smantana. Punem mararul ramas si amestecam bine.


Pasul 5


Pregatim un vas termorezistent. Punem uleiul in vas si il ungem bine. Asezam in vas rulouri de dovlecel, pe verticala (in picioare). Turnam deasupra amestecul de ou, smantana si marar. Scuturam bine vasul pentru ca smantana si oul sa patrunda uniform printre rulourile de dovlecel. Introducem vasul in cuptorul incalzit pentru 35 de minute.


Pasul 6


Cand dovleceii sunt rumeniti, scoatem vasul din cuptor. Lasam sa se raceasca si servim.


Pofta buna!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Reteta-Video , 08 octombrie 2013

    Ne bucuram ca este pe placul tau si te asteptam sa incerci si alte retete propuse de noi, atat pe site, cat si pe facebook!

  • www.Reteta-Video.ro

    www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2013

    Saru'mana!

  • Fara foto

    Tinu Mia , 05 octombrie 2013

    ieftin,bun si sanatos.

    • www.Reteta-Video.ro

      www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

      E delicioasa si chiar pot spune ca dietetica :-).

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

      trebuie sa fie super bun...

    • www.Reteta-Video.ro

      www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

      Sa-mi spui cum a iesit!

    • Fara foto

      Anca Ardelean , 25 septembrie 2013

      acuma incerc reteta asta!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 dovlecei curatati si spalati
  • 200 gr. de branza telemea rasa sau sfaramata (daca nu avem branza telemea putem folosi si branza dulce
  • dar condimentam cu mai multa sare sau chiar si crema de branza)
  • 2 oua pentru umplutura
  • o lingura de ulei
  • 2 linguri mari de smantana
  • 2 oua pentru gratinat
  • sare
  • o legatura de marar spalat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de www.Reteta-Video.ro

Supa crema de spanac si lapte

Tocam marunt ceapa. Taiem fin leusteanul. Pregatim aragazul si o oala in care punem uleiul. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Pateu de Conopida

Pregatim aragazul si o cratita in care punem apa. Adaugam sare si o lasam sa fiarba. Cand apa clocoteste,

1 vot    3 comentarii
35 min
Aperitive cu legume

Ardei umpluti cu ciuperci si dovleac

Taiem dovleacul in cubulete mici. Pregatim aragazul si o tigaie in care punem 2 linguri cu ulei

0 voturi    0 comentarii
35 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Reteta-Video

Ne bucuram ca este pe placul tau si te asteptam sa incerci si alte retete propuse de noi, atat pe site, cat si pe facebook!

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Cuburi marmorate cu rosii si urda

Cuburi marmorate cu rosii si urda

Intr-o cratita se caleste ceapa in uleiul de masline, doar cat sa se inmoaie. Se adauga si usturoiul pisat, iar dupa aproximativ 1 minut,

2 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Barcute cu branza si mac

Barcute cu branza si mac

Aluatul: Intr-un bol punem faina cernuta cu sarea si macul. Drojdia o frecam cu zaharul pana se divolza si ii dam drumul peste faina. Incepem

4 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Aperitive cu brinza