autor:

www.Reteta-Video.ro

» » Aperitive

Rulouri de Dovlecei cu Branza

Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 septembrie 2013
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 septembrie 2013

Ingrediente
2 dovlecei curatati si spalati, 200 gr. de branza telemea rasa sau sfaramata (daca nu avem branza telemea putem folosi si branza dulce, dar condimentam cu mai multa sare sau chiar si crema de branza), 2 oua pentru umplutura, o lingura de ulei, 2 linguri mari de smantana, 2 oua pentru gratinat, sare, o legatura de marar spalat

Dificultate: Medie Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Pasul 1


Incalzim cuptorul.


Taiem dovleceii in felii foarte subtiri, pe lungime, cu ajutorul cutitului pentru curatat legume.Tocam marunt mararul.


Pasul 2


Batem bine 2 oua.Punem ouale batute peste branza telemea. Adaugam putina sare, pentru ca branza este deja sarata.Punem jumatate din cantitatea de marar tocat. Amestecam bine toate ingredientele.


Pasul 3


Punem pe fiecare felie de dovlecel cate o lingurita din compozitia de branza. Rulam strans feliile de dovlecel. Continuam pana cand terminam toate feliile de dovlecel.


Pasul 4


Batem bine si celelalte doua oua.Peste oua adaugam smantana. Punem mararul ramas si amestecam bine.


Pasul 5


Pregatim un vas termorezistent. Punem uleiul in vas si il ungem bine. Asezam in vas rulouri de dovlecel, pe verticala (in picioare). Turnam deasupra amestecul de ou, smantana si marar. Scuturam bine vasul pentru ca smantana si oul sa patrunda uniform printre rulourile de dovlecel. Introducem vasul in cuptorul incalzit pentru 35 de minute.


Pasul 6


Cand dovleceii sunt rumeniti, scoatem vasul din cuptor. Lasam sa se raceasca si servim.


Pofta buna!

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Reteta-Video , 08 octombrie 2013

    Ne bucuram ca este pe placul tau si te asteptam sa incerci si alte retete propuse de noi, atat pe site, cat si pe facebook!

  • www.Reteta-Video.ro

    www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2013

    Saru'mana!

  • Fara foto

    Tinu Mia , 05 octombrie 2013

    ieftin,bun si sanatos.

    • www.Reteta-Video.ro

      www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

      E delicioasa si chiar pot spune ca dietetica :-).

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 26 septembrie 2013

      trebuie sa fie super bun...

    • www.Reteta-Video.ro

      www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine) , 25 septembrie 2013

      Sa-mi spui cum a iesit!

    • Fara foto

      Anca Ardelean , 25 septembrie 2013

      acuma incerc reteta asta!!!!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 2 dovlecei curatati si spalati
  • 200 gr. de branza telemea rasa sau sfaramata (daca nu avem branza telemea putem folosi si branza dulce
  • dar condimentam cu mai multa sare sau chiar si crema de branza)
  • 2 oua pentru umplutura
  • o lingura de ulei
  • 2 linguri mari de smantana
  • 2 oua pentru gratinat
  • sare
  • o legatura de marar spalat

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de www.Reteta-Video.ro

Friptura de ied in crusta

Incalzim cuptorul. Tocam marunt patrunjelul si rozmarinul. Zdrobim usturoiul. Taiem ceapa in sferturi,

1 vot    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Ciorba de Ied

Pregatim aragazul si o oala mare in care turnam cam 6 Litri de apa rece si punem o lingurita cu sare. Adaugam

2 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Prajitura cu pere si ciocolata

Pregatim un bol in care punem faina, zaharul, zaharul vanilat, bicarbonatul, scortisoara, praful

2 voturi    4 comentarii
1h 25 min
Prajituri

www.Reteta-Video.ro (Chef de cuisine)

Saru'mana!



Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu brinza
Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Enciladas cu branza si spanac in sos de rosii

Inta-i pregatim sosul -punem intr-o craticioara ulei de masline o lingura si 1catel de usturoi zdrobit si imediat adaugam busuioc si

3 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza
Placinte cu branza si patrunjel

Placinte cu branza si patrunjel

Pregatim aluatul: intr-un bol batem oul cu un praf de sare peste care turnam laptele si iaurtul, amestecam bine, punem drojdia si zaharul,

6 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aluaturi si Foietaje