autor:

Cici

» » Mancaruri cu carne

Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Autor: Cici (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 09 iulie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cici (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 09 iulie 2011

Ingrediente
Va ofer un preparat care nu este tocmai "de vara" dar ii putem pune alaturi ca si garnitura un sote din orice legume doriti. Eu prefer un sote de fasole verde cu ceapa si marar. Voi puteti sa ii alaturati ceea ce va place., Iata ingredientele:, , - un piept de pui pregatit ca pentru snitele, - o cutie de ciuperci din conserva sau 500 g ciuperci crude, - 2 cepe potrivite ca marime, - 2 oua, - un morcov mic fiert, taiat fasii, - marar, patrunjel, - sare, piper

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

6 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza pieptul pe pui ca pentru snitele dar ceva mai mari, se condimenteaza cu sare, piper dupa gust.


Intr-o tigaie de teflon se pune foarte putin ulei (de preferat de masline) si se inabuse ceapa taiata marunt. Cand ceapa este gata se adauga ciupercile si se mai lasa la inabusit. Cand aceasta compozitie s-a racit, se potriveste de sare si piper, se adauga verdeata taiata marunt si ouale.


Pe fiecare dintre bucatile de piept de pui pregatite anterior se aseaza cateva fasii de morcov, umplutura si din nou cateva fasii de morcov (pentru aspect) si se ruleaza. Rulourile le prindem cu o scobitoare sau cu o ata subtire pentru a nu se desface in timpul coptului.


Asezam rulourile astfel pregatite intr-o tava in care am pus hartie de copt unsa in prealabil cu ulei, stropim si rulourile cu putin ulei de masline, acoperim cu hartia de copt si dam la cuptor. Cand rulourile sunt aproape gata, ridicam hartia de copt si mai lasam in cuptor 10 min. pentru a se rumeni frumos.


Preparatul nostru este gata de servit.


Daca rulourile sunt mai mari, se pot taia felii groase de un deget care se aseza pe o farfurie alaturi de garnitura de legume dorita. Daca rulourile sunt potrivite pentru o portie, atunci le asezam pe farfurie ca atare.


Sper sa va placa!

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • CristinaD

    CristinaD (Chef de cuisine) , 13 iulie 2011

    vad ca esti fan ciuperci; esti de-a mea :)) . nu numai ca sunt convinsa ca e delicios dar si arata foarte bine

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

6 voturi

Ingrediente

  • Va ofer un preparat care nu este tocmai "de vara" dar ii putem pune alaturi ca si garnitura un sote din orice legume doriti. Eu prefer un sote de fasole verde cu ceapa si marar. Voi puteti sa ii alaturati ceea ce va place.
  • Iata ingredientele:
  • - un piept de pui pregatit ca pentru snitele
  • - o cutie de ciuperci din conserva sau 500 g ciuperci crude
  • - 2 cepe potrivite ca marime
  • - 2 oua
  • - un morcov mic fiert
  • taiat fasii
  • - marar
  • patrunjel
  • - sare
  • piper

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Cici

Copănele de pui la grătar cu ciuperci şi roşii

Spălăm copanelele şi le condimentăm cu sare, piper şi ierburi aromate după gust. Le pregătim

22 voturi    5 comentarii
30 min
Retete la gratar
CristinaD

CristinaD (Chef de cuisine)

vad ca esti fan ciuperci; esti de-a mea :)) . nu numai ca sunt convinsa ca e delicios dar si arata foarte bine



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui

Ciulama de pui

Pulpele de pui le curatam si le spalam, apoi le punem la fiert cu un praf de sare. Cand dau in clocot, inlaturam spuma si adaugam ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mazare cu pui

Mazare cu pui

Spalam pulpele de pui , le taiem pe jumatate si le punem la fiert cu un praf de sare. Cand incep sa fiarba inlaturam spuma si adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne