Se taie sunca in fasiute de 1 cm, se taie ardeiul in cubulete, castravetele se taie pe lungime in bare foarte subtiri, ceapa rosie se taie julien, se agauga cubuletele de sfec la rosie, se adauga mixul de salate, precum si maslinele. Se pun mugurii de pin la prajt in tigaie fara ulei se lasa se se prajeasca un pic si se se adauga in salata, se taie rosiile cherry in jumatate se amesteca bine, iar la final se adauga branza de capra(taiata cubulete sau faramitata inbucati mai mici) si un praf de rosii Kamis.
Se face dressingul si se adauga peste salata, acesta se adauga cu maxim 30 de minute inainte de servire.
Pentru dessign: se poate orna si cu paste prajite ca in fotografiile alaturate.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii