autor:

autor

» » Aperitive

Salata de icre negre

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250 gr.icre negre, 200 gr.ulei, 1 felie franzela, 1 lamiie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

51 voturi

Mod de preparare

Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa.


Se freaca pina devin ca o pasta.


Se adauga apoi putin cite putin ulei, iar la urma zeama de lamiie.


Se bat foarte bine si cind sint gata se asaza pe o farfurie, in forma de piramida sau in forma dreptunghiulara.


Se orneaza cu felii de lamiie, patrunjel verde sau aspic tocat.
Retete
Alte retete din Aperitive

Rulada cu telemea si cascavea

Se incalzeste usor 100 ml lapte, se adauga zaharul, 2 lg faina si drojdia zdrobita. Se amesteca bine

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive

Vinete pane

Vinetele pane sunt delicioase şi se fac în numai 10 minute. Vinetele se curata de coaja si

2 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Gabriela Gabriela , 24 septembrie 2014

    vreau sa stiu cum se fac icre

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

51 voturi

Ingrediente

  • 250 gr.icre negre
  • 200 gr.ulei
  • 1 felie franzela
  • 1 lamiie

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Tarta cu ton si oua

Tarta cu ton si oua

Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva. Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele. In loc de faina se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta din masline negre

Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive