autor:

autor

» » Aperitive cu peste

Salata de icre negre

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa.


Se freaca pina devin ca o pasta.


Se adauga apoi putin cite putin ulei, iar la urma zeama de lamiie.


Se bat foarte bine si cind sint gata se asaza pe o farfurie, in forma de piramida sau in forma dreptunghiulara.


Se orneaza cu felii de lamiie, patrunjel verde sau aspic tocat.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Gabriela Gabriela , 24 septembrie 2014

    vreau sa stiu cum se fac icre

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

50 voturi

Ingrediente

  • 250 gr.icre negre
  • 200 gr.ulei
  • 1 felie franzela
  • 1 lamiie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali

12 voturi    8 comentarii
nespecificat
Aperitive cu brinza
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Salata de icre facuta in casa

Salata de icre facuta in casa

Se verifica icrele daca nu sunt foarte sarate. Daca sunt extrem de sarate, se pun intr-un tifon care se leaga sa nu se risipeasca si

2 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste
Andive cu ton

Andive cu ton

Curăţaţi şi spălaţi ceapa, andivele, sfecla roşie, salata verde, roşiile, lămâile. Desfaceţi foile din două andive

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste