autor:

autor

» » Aperitive

Salata de icre negre

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
250 gr.icre negre, 200 gr.ulei, 1 felie franzela, 1 lamiie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

50 voturi

Mod de preparare

Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa.


Se freaca pina devin ca o pasta.


Se adauga apoi putin cite putin ulei, iar la urma zeama de lamiie.


Se bat foarte bine si cind sint gata se asaza pe o farfurie, in forma de piramida sau in forma dreptunghiulara.


Se orneaza cu felii de lamiie, patrunjel verde sau aspic tocat.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Gabriela Gabriela , 24 septembrie 2014

    vreau sa stiu cum se fac icre

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

50 voturi

Ingrediente

  • 250 gr.icre negre
  • 200 gr.ulei
  • 1 felie franzela
  • 1 lamiie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta


Adauga reteta
Tarta cu ton si oua

Tarta cu ton si oua

Punem tonul intr-un bol,cu tot cu uleiul din conserva. Adaugam treptat faina, in paralel cu laptele. In loc de faina se poate folosi

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pasta din masline negre

Pasta din masline negre

Se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie sau blender si se macina pana se obtine o pasta omogena. Se gusta pentru a verifica

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive