autor:

autor

» » Aperitive cu peste

Salata de icre negre

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa.


Se freaca pina devin ca o pasta.


Se adauga apoi putin cite putin ulei, iar la urma zeama de lamiie.


Se bat foarte bine si cind sint gata se asaza pe o farfurie, in forma de piramida sau in forma dreptunghiulara.


Se orneaza cu felii de lamiie, patrunjel verde sau aspic tocat.

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maria Gabriela Gabriela , 24 septembrie 2014

    vreau sa stiu cum se fac icre

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

50 voturi

Ingrediente

  • 250 gr.icre negre
  • 200 gr.ulei
  • 1 felie franzela
  • 1 lamiie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali

7 voturi    6 comentarii
nespecificat
Aperitive cu brinza
Fara foto

Maria Gabriela Gabriela

vreau sa stiu cum se fac icre

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Placinta cu ton, porumb si rosii cherry

Placinta cu ton, porumb si rosii cherry

Curatam ceapa si o tocam marunt. Desfacem conservele si le scurgem de ulei. Intr-o tigaie incingem uleiul, innabusim ceapa, punem

1 vot    0 comentarii
1h 25 min
Aperitive cu peste
Wild Dragon

Wild Dragon

Se spala crevetii bine si se curata. Se pregateste un amestec din condimente asiatice tempura, putina faina Arpis, 1 galbenus de

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu peste