festivalul blogurilor gustoase

autor:

autor

» » Aperitive cu peste

Salata de icre negre

    Reteta postata pe: 18 martie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Icrele negre proaspete sau tescuite se piseaza si se amesteca cu o felie de franzela inmuiata in lapte si bine stoarsa.


Se freaca pina devin ca o pasta.


Se adauga apoi putin cite putin ulei, iar la urma zeama de lamiie.


Se bat foarte bine si cind sint gata se asaza pe o farfurie, in forma de piramida sau in forma dreptunghiulara.


Se orneaza cu felii de lamiie, patrunjel verde sau aspic tocat.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

50 voturi

Ingrediente

  • 250 gr.icre negre
  • 200 gr.ulei
  • 1 felie franzela
  • 1 lamiie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta

Scoici picante

Intr-o tigaie mare, rumeniti 2 minute in ulei, usturoiul si ardeiul. Puneti apoi si scoicile si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

Bruschette cu somon afumat, sparanghel si oua posate

Incalziti cuptorul la o temperatura joasa. Puneti o oala cu apa (cam cat o palma pe latime) la

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste

Cuburi aperitiv cu crema de branza si somon

Intr-o tava de chec asezam o folie alimentara in asa fel incat sa imbrace in totalitate peretii laterali

4 voturi    1 comentariu
nespecificat
Aperitive cu brinza
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Aperitive cu peste
Salata de ton cu amestec mexican de legume si maioneza de telina

Salata de ton cu amestec mexican de legume si maioneza de telina

Mai intai punem apa la fiert cu putina sare, iar cand atinge punctul de fierbere adaugam legumele congelate si le lasam 10 minute sa

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive cu peste
Calamari a la romana

Calamari a la romana

Rondelele de calamari le lasam sa se decongeleze. Pregatim aluatul : -ouale le punem intr-un bol cu sare (dupa gust ) si piper si

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive cu peste