Se spala foarte bine scoicile de mare , le punem la fiert cu o ceasca de apa si acoperim cu un capac.Cand s-au deschis scoicile luam cratita de pe foc scoatem carnea din scoici,zeama ramasa o strecuram(trebuie sa mai ramana cam 1/2 de ceasca)intr-un castronel.In zeama strecurata si racita adaugam uleiul,KNORR mediteraneian,zeama de lamaie sare si piper .Batem bine sosul si-l turnam peste carnea scoicilor.adaugam patrunjel si felii de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii