autor:

valentina ionita

» » Salate de legume

SALATA DE SPANAC

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 iunie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Spanacul se spala foarte bine in cateva ape,se scurge,se taie fasii subtiri si se amesteca cu rosiile taiate cubulete,ardeiul taiat fasii subtiri sau cubulete,castravetii taiati rondele,ceapa si usturoiul tocate marunt , mararul verde tocat foarte fin.


Deasupra se va turna dressingul preparat din zeama de lamaie, de mere sau otet balsamic,piper,sare,busuioc dupa gust si se va amesteca usor cu mana sau cu lingura.


Pofta buna!

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2012

    Multumesc mult...

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 04 noiembrie 2012

    Foarte buna salata plina de cruditati si dresingul potrivit-minunat.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2012

    Cu multa placere...O sa-ti placa cu siguranta...Pup

    • Fara foto

      Floare de colt (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2012

      Nu am facut salata de spanac, inca. Este sanatoasa si gustoasa. Multumesc, Valentina !

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 22 mai 2010

      La fel o pregatesc si eu dar adaug la dressing si putin ulei de masline.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 mai 2010

      Multumesc mult...

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 18 mai 2010

      O bunatate !

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

      Multumesc mult...

    • Fara foto

      maria mihalache , 24 noiembrie 2009

      O idee grozava......................nu am facut niciodata salata de spanac dar merita incercat.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 01 august 2009

      Gustos si sanatos.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 15 iunie 2009

      Merita incercata.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

25 min

27 voturi

Ingrediente

  • 300 g frunze de spanac proaspat
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1-2 castraveti proaspeti
  • o legatura marar verde
  • o legatura ceapa verde
  • 3-4 fire usturoi verde
  • otet de mere ,otet balsamic sau zeama de lamaie
  • sare, dupa gust

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de valentina ionita

Vinete pane in aluat de clatite de post

Vinetele se taie rondele, se stropesc cu zeama de lamaie , se trec prin aluatul de clatite si se

8 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Macrou afumat

Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior

41 voturi    49 comentarii
2h
Aperitive cu peste

ŞALĂU CU MAIONEZĂ ŞI OUĂ DE PREPELIŢĂ

Şalăul se fierbe, se dezosează, se taie mărunt, se amestecă cu maioneza, se adaugă firele de

2 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu peste

valentina ionita (Chef de cuisine)

Multumesc mult...

Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Descarca gratuit cartea 50 de dulciuri fara zahar
Retete
din Salate de legume
Salata vegana cu hrisca si legume

Salata vegana cu hrisca si legume

Hrisca se spala in mai multe ape, se pune intr-un bol, se acopera cu apa si se lasa sa se hidrateze aproximativ o ora. Legumele se

1 vot    0 comentarii
1h
Salate de legume
Salata de linte cu halloumi

Salata de linte cu halloumi

Lintea se pune in apa fierbinte si se fierbe in jur de 30 de minute apoi se scurge. Branza se pune pe gratar cu putin ulei de masline,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Salate de legume