autor:

Chef Buzu

» » Salate

Salata franceza

Autor: Chef Buzu (Bucatar)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 24 februarie 2011
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Chef Buzu (Bucatar)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 24 februarie 2011

Ingrediente
Cantitate bruta pentru 10 portii, , 1.cascaval sau branza 0,175 kg, 2.mazare la conserva 0,500 kg, 3.morcovi 0,750 kg, 4.ulei 0,150 kg, 5.smantana 0,250 kg, 6.muraturi 0,150 kg, 7.sare 0,025 kg, 8.oua 0,050 kg.- 1 ou

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se curata morcovii si se fierb.


Se taie in careuri mici.


Se spala apoi muraturile, se curata si se taie. Cascavalul se curata de coaja si se taie in careuri ca si morcovii.


Se desface mazarea din cutii, se scurge de zeama si apoi se pune intr-un vas. Peste ea se toarna smantana, uleiul, sarea, morcovii, muraturile si cascavalul si se amesteca bine.


Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie felii, folosindu-se pentru decor.


Compozitia rezultata din amestecul indicat se aseaza pe un platou si se decoreaza cu ouale fierte si taiate felii.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Cantitate bruta pentru 10 portii
  • 1.cascaval sau branza 0,175 kg
  • 2.mazare la conserva 0,500 kg
  • 3.morcovi 0,750 kg
  • 4.ulei 0,150 kg
  • 5.smantana 0,250 kg
  • 6.muraturi 0,150 kg
  • 7.sare 0,025 kg
  • 8.oua 0,050 kg.- 1 ou

Raporteaza reteta

Printeaza reteta


Adauga reteta
Retete
din Salate de legume
Salata de ardei copti

Salata de ardei copti

Spălaţi ardeii, ii puneţi la copt pe gratar, plită, în cuptor; alegeţi dumneavoastră variant care vă place mai mult. Îi

0 voturi    0 comentarii
1h
Salate
Salata din ridiche neagra cu praz

Salata din ridiche neagra cu praz

Curăţaţi şi spălaţi legumele. Răzuiţi ridichea neagră, tocaţi fideluţă feliile de ardei roşu şi prazul; tocaţi mărunt

0 voturi    0 comentarii
20 min
Salate