Retete de Craciun si Revelion Descarca cartea

autor:

Shari

» » , Mancaruri cu carne, Retete de Craciun

Sarmale in dovleac

Autor: Shari (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 noiembrie 2009
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Dupa ce am amestecat carnea cu condimentele si orezul, am taiat frunzele de varza in 3, 4 bucati, le-am scos nervurile de la baza si am inceput impachetatul. Intr-un final, le-am facut culcusul intr-un dovleac frumos, de nici nu-ti venea sa-l tai.


Le-am pus deasupra o paturica de bacon afumat, apa si pasta de tomate si le-am aruncat in cuptor, unde au odihnit vreo 4 ore! Puteam sa scurtez timpul daca le-as fi fiert mai inainte o ora pe aragaz.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Maciuca Victoria , 09 octombrie 2014

    nu draga mea in foi de vita de stevie de sfecla dar asa nu ,dar cred ca incerc ,fac ca e ziua mea duminica

  • Rodica Ioana

    Rodica Ioana (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2012

    Foarte interesanta ideea cu dovleacul, dar cum se servesc? Dovleacul se arunca? Se mananca? E mai bun daca e mai putin copt? Se poate manevra dupa copt, sau se poate sparge usor???? Mi-e frica sa risc reteta chiar de Craciun....

  • mac myra

    mac myra (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2009

    Delicioase sarmalutele tale......

    • Shari

      Shari (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Cristina, nu stiu unde sa-ti raspund, o fac aici...multumesc mult pentru complimente!

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

      Minunate sarmalutele tale! Nu am mai auzit pana acum de asa o reteta. Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

4h 10 min

37 voturi

Ingrediente

  • - 500 gr carne de vita
  • - orez
  • - ceapa
  • - patrunjel
  • - bacon afumat
  • - pasta de tomate
  • - putin orez
  • - varza murata.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Shari

Văcuţa Moo

Sunt Văcuţa Moo cu care Creşte prichindelul mare, Bea lăpticul meu gustos Să ajungă sănătos

53 voturi    15 comentarii
30 min
Aperitive cu legume

Sarmale cu orez si cimbru

Se calesc toate ingredientele cu o cescuta de ulei, vreo 2, 3 minute, ca sa se dezvolte putin aromele.

91 voturi    22 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Sarmalute in foi de vita

Se amesteca toate ingredientele apoi se aseaza pe cate o frunza de vita putina carne tocata, si se

54 voturi    20 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Retete de Craciun si Revelion
Bucatarul stie tot
Sfaturi
Craciun pentru toti
10 deserturi delicioase pentru masa de Sarbatori

10 deserturi delicioase pentru masa de Sarbatori

Deserturile sunt unul dintre cele mai importante aspecte ale mesei de Sarbatori. Si pentru ca oferta este variata, ne-am gandit

1 voturi   4 comentarii
Craciun pentru toti
Interviu cu Andrei Aradits - Despre Singur Cook, Craciun si dorintele pentru 2015

Interviu cu Andrei Aradits - Despre Singur Cook, Craciun si dorintele pentru 2015

Pe Andrei Aradits il stim din spectacolele de teatru, dar si din juriul emisiunii "Te cunosc de undeva". De cateva luni,

4 voturi   2 comentarii
Craciun pentru toti
Invata sa pregatesti cele mai haioase briose de Craciun: Reni dulci

Invata sa pregatesti cele mai haioase briose de Craciun: Reni dulci

  Craciunul se apropie cu repeziciune, iar cei dragi merita sa gaseasca cele mai frumoase cadouri sub brad si cele mai bune

3 voturi   1 comentarii
Craciun pentru toti
Vezi toate articolele