autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Snitele din piept de pasare cu susan

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2007
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Se taie pieptii in felii subtiri (cca2 cm), se sareaza putin.


Se bat ouale cu telul sau furculita.


Se amesteca pesmetul cu vegeta, boiaua si susanul. Feliile de piept se dau in pesmet, apoi in ou si iarasi in pesmet.


Se incinge uleiul, se reduce putin focul si se prajesc feliile de piept.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pasare
  • 2 oua
  • 100gr susan
  • 200gr pesmet
  • sare,
  • 1lingura boia dulce
  • 1lingura vegeta
  • ulei de prajit
  • cam 3cm in tigaie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Eva Fischer

Orezul celor opt minunii

Amestecam intr-un vas mai mare, orezul, zaharul si stafidele. Ungem cu unt sau margarina, un vas

3 voturi    1 comentariu
20 min
Prajituri

Avocado pane

Aici, in mod sigur, se curata avocado de coaja, se taie felii cam de un deget, se stropesc cu suc

7 voturi    2 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Aripioare cu usturoi si miere

Se curata bine aripioarele, se pun intr-un vas mai marisor si se adauga restul ingredientelor, usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ti-a placut? Da-o mai departe!
coca cola

Adauga cate un ingredient* pe rand si vei gasi retetele dorite pentru cei dragi.
* adauga pe rand si apasa butonul "adauga" dupa fiecare ingredient



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

Spalam carnea, o tamponam cu un servetel si o taiem bucati potrivite. Decojim morcovul, il dam pe razatoarea mare, ceapa o curatam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Tarta cu piept de pui, ciuperci si porumb

Aluatul: Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva. Punem faina cernuta intr-un bol, sarea, drojdia si incepem sa framantam. Turnam

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne