autor:

Eva Fischer

» » Mancaruri cu carne

Snitele din piept de pasare cu susan

Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 iunie 2007
Ti-a placut? Da-o mai departe!

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Eva Fischer (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 iunie 2007

Ingrediente
2 piepti de pasare, 2 oua, 100gr susan, 200gr pesmet, sare,, 1lingura boia dulce, 1lingura vegeta, ulei de prajit, cam 3cm in tigaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

14 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptii in felii subtiri (cca2 cm), se sareaza putin.


Se bat ouale cu telul sau furculita.


Se amesteca pesmetul cu vegeta, boiaua si susanul. Feliile de piept se dau in pesmet, apoi in ou si iarasi in pesmet.


Se incinge uleiul, se reduce putin focul si se prajesc feliile de piept.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

14 voturi

Ingrediente

  • 2 piepti de pasare
  • 2 oua
  • 100gr susan
  • 200gr pesmet
  • sare,
  • 1lingura boia dulce
  • 1lingura vegeta
  • ulei de prajit
  • cam 3cm in tigaie

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Eva Fischer

Orezul celor opt minunii

Amestecam intr-un vas mai mare, orezul, zaharul si stafidele. Ungem cu unt sau margarina, un vas

3 voturi    1 comentariu
20 min
Prajituri

Avocado pane

Aici, in mod sigur, se curata avocado de coaja, se taie felii cam de un deget, se stropesc cu suc

7 voturi    2 comentarii
15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Aripioare cu usturoi si miere

Se curata bine aripioarele, se pun intr-un vas mai marisor si se adauga restul ingredientelor, usturoiul

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Tochitura

Tochitura

Mod de preparare Pulpa de porc si carnea afumata se taie cubulete potrivite, iar carnatii ii taiem rondele de 2 centimetri. In uleiul

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Cotlete de miel aromate

Cotlete de miel aromate

Cotletele se spala si se sterg cu un servet absorbant. Intr-un bol se adauga condimentele sarea de mare,putin ulei si se amesteca foarte

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne