Fierbem pastele aldente conform instructiunilor de pe pachet in apa cu sare (pentru a nu se lipi putem adauga si o lingurita de ulei).
Separat calim ceapa tocata marunt si morcovul ras.Cand s-au calit adaugam si carne si o lasam pana se rumeneste usor.Adaugam vinul si condimentele (ardeiul iute tocat,busuiocul,sarea,piperul,oregano,cateii de usturoi zdrobiti si maruntiti).Cand consideram ca s-a facut carnea adaugam pasta de tomate si lasam sosul sa scada.
Amestecam pastele cu sosul de carne si servim cu cascaval ras/parmezan sau branza tare presarata deasupra.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii