Spaghete picante

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr. carne de porc
  • 500 gr. rosii mici cherry dau gust mai bun
  • 2 lingurite piper verde sau rosu daca nu si negru
  • un catel de usturoi
  • o lingura de ulei
  • sare piper alb macinat
  • un pachet de spaghet de 300 gr.
  • busuioc verde ,sau oregano eventual si uscate la pachet sau patrunjel proaspat.

Mod de preparare

Se spala carnea de porc ,se sterge de apa ,se taie bucati,potrivite,se spala rosiile si se taie pe jumatate.Se piseaza boabele de piper verde sau rosu daca nu si negru,se curata catelul de usturoi.

Se incinge uleiul in tigaie si prajim carnea pana devine putin crocanta,se adauga jumatatile de rosii,piperul pisat si usturoiul zdrobit.Daca doriti mai condimentat puneti mai mult piper alb macinat si sarea daca nu puneti un praf de piper alb macinat si sare.

Se fierb spaghetele conform timpului de pe pachet in multa apa cu sare (nu prea multa sare)un praf se scurg spaghetele si nu faceti CEA MAI MARE PROSTIE:SA LE CLATITI CU APA RECE, de ce? ca nu se mai prinde sosul de ele si se va alege va curge de pe ele.

Se amesteca cu compozitia din tigaie bine se pune ce doriti deasupra:busuioc verde sau uscat sau oregano sau patrunjel proaspat tocat .Daca mai trebuie sare sau piper se gusta dupa ce se amesteca si se mai adauga.

Este o reteta de si unui prieten italian i-a placut a zis ca asa spaghete bune nu a mancat nici in Italia, sa mai aveti si o bere rece sau un vin alb ce doriti. Sa aveti pofta ca ma duc chiar acum sa fac niste spaghete dar fac altfel ca tin regim.Reteta maine .

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise