autor:

Eugenia Bogdan

» » Mancaruri cu carne

Spanac cu carne

Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Eugenia Bogdan (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2011

Ingrediente
2 kg spanac, 1 ceapa, 1 ligura bulion, 200 g smantana, 500 g carne porc (pulpa) sau un piept de pui

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Taiem carnea in bucati potrivite si o dam prin faina. O prajim putin, doar pana se albeste si o scoatem pe o farfurie. In uleiul ramas calim usor ceapa, adaugam carnea si acoperim cu apa. Lasam sa fiarba la foc mic aproximativ 1 ora.Intre timp pregatim spanacul:il curatam si spalam in mai multe ape, apoi il oparim in apa clocotita cu sare. Il lasam la scurs si il tocam marunt.


Dupa ce s-a fiert carnea, adaugam 1 ligura de bulion si spanacul tocat. Mai lasam sa fiarba 5 minute. Facem un sos din 200 g smantana si 2 lingurite de faina pe care il adaugam peste spanac.Lasam sa dea in clocot si inchidem focul Spanacul este gata. Il servim cald, cu smantana alaturi. Pofta buna.
Retete
Alte retete din Mancaruri cu carne

SPANAC CU CARNE DE PUI SI OUA LA CUPTOR

Carnea de pui poate fi prajita si pusa la sfarsit in spanac sau fiarta. Carnea de pui (pulpele)se

25 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Spanac cu carne de pui

Tocam carnea de pui.In uleiul de masline calim usturoiul,apoi adaugam carnea.O calim cam 7 min.Adaugam

4 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 septembrie 2012

    O mancare sanatoasa plina de vitamine !

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    Si mie imi place tare mult spanacul... E gustos si sanatos...

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 iulie 2012

    Si eu gatesc spanac, insa putin altfel, ne place mult.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011

      O supa plina de vitamine si foarte buna ! *****

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

      Spanacul nu e chiar mancarea mea preferata...dar reteta cu carne...parca e altceva...

    • Adriana K.D.

      Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2011

      hmm..o bunatate de mancare!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 2 kg spanac
  • 1 ceapa
  • 1 ligura bulion
  • 200 g smantana
  • 500 g carne porc (pulpa) sau un piept de pui

Raporteaza reteta

Retete
de Eugenia Bogdan

Corabioare de dovlecei umplute cu branza

Am taiat dovleceii in doua pe lung si la baza am tait o portiune ca sa se poata aseza fara sa se

26 voturi    23 comentarii
1h
Aperitive

Un alt fel de musaca

Tocam carnea, punem patrunjelul tocat, o saram, piparam dupa gust si o amestecam. Compozitia o formam

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Negresa rapida

Se pun toate ingredientele mentionate (mai putin nuci , fructe confiate , coaja portocala, etc) in

12 voturi    5 comentarii
55 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

O mancare sanatoasa plina de vitamine !



Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Pilaf cu carne de cocoș

Pilaf cu carne de cocoș

O mancare calsica si gustoasa Am portionat carnea si am spalat-o. Morcovul si ceapa le-am curatat si spalat. Am pus carnea impreuna

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Varza murata cu coasta afumata.

Varza murata cu coasta afumata.

Usor de facut si fooarte buna! Am pus varza in apa rece si am lasat-o 3ore la desarat. Am portionat coasta si am fiert-o pe jumatate.

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne