Se fierbe carnea in 5 litri de apa 45 de minute apoi se scoate si se taie cubulete. In zeama de pui se adauga legumele (daca mai este nevoie se mai adauga apa) se fierb 20 de minute si apoi se paseaza la blender sau manual. Se omogenizeaza, se incorporeaza laptele, se adauga carnea de pui, se condimenteaza iar la sfarsit se adauga patrunjelul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii