Se taie varza marunt, morcovul rondele, rosia si ardeiul cubulete si se introduc int-o oala , completindu-se cu apa.
Se gusta de sare si piper si se adauga crengutele de marar.
Se lasa sa fiarba pina s-au muiat legumele.
Daca doriti se poate adauga cirnati afumat cind fierbe sau la sfirsit, bulion sau smintina.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii