autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Tocana din carne de caprioara

Autor: Dana Cernat (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2005
Alte retete din aceeasi categorie

Mod de preparare

Carnea se portioneaza, se sareaza si se inabusa in vasul cu untura. Spre sfirsitul inabusirii se adauga ceapa si usturoiul curatate, spalate si taiate marunt, pasta de tomate, piperul, enibaharul, foile de dafin, cimbrul si apa fierbinte necesara pentru fierbere.


Se amesteca componentele si se fierb la un foc moderat, cu vasul acoperit, pina se patrunde bine carnea. Spre sfirsitul fierberii se adauga vinul si sare dupa gust.


Din carne de caprioara se prepara si pilaf cu carne, mincare cu rosii, chiftelute marinate etc.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

58 voturi

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 2 kg carne de caprioara
  • 1 kg ceapa
  • 50 g usturoi
  • 2 foi de dafin
  • piper boabe
  • enibahar (4-5 boabe)
  • cimbru
  • 100 g pasta de tomate
  • 200 ml vin
  • sare
  • 200 g untura.

Raporteaza reteta

Printeaza reteta
Retete
de Dana Cernat

Cozonac moldovenesc

Se cerne faina intr-un vas adinc si se incalzeste laptele pe foc mic. In 250 de ml lapte se adauga

34 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Pui Hawaii

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Amestecati faina, sarea si piperul intr-o punga de plastic.

24 voturi    15 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume
Ti-a placut? Da-o mai departe!


Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita de porc cu bere si legume

Tocanita de porc cu bere si legume

Taiem carnea de porc in felii subtiri. Taiem ardeiul in fasii si castraveciorii murati in rondele. Tocam marunt ceapa. Taiem rosiile

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Mancare de limba cu praz si masline

Mancare de limba cu praz si masline

Limba se pune la fiert impreuna cu condimentele. Dupa fierbere se toaca marunt si se indeparteaza toate pielitele. Separat, se caleste

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne